Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem,hogy csalódtam?
Sziasztok!
Nagyjából 3 hónappal ezelőtt már tudtuk,hogy napok múlva lesz egy esemény,amire a kislányom nagy örömmel menne. Nagyon várta már,hogy élőben találkozhasson a kedvenceivel. Eddig úgy hittem,hogy apa,anya és a kislány megyünk. Ma meg kiderült hogy apuka csak a kislánnyal szeretne menni. Nekem ez nagyon rosszul esik,hisz szerettem volna én is látni a gyerekem boldogságát. Együtt élünk. Ti ezt hogy kezelnétek?
Természetesen menjenek ketten,csak az fáj,hogy eddig miért nem mondta,mert akkor nem éltem volna bele magam.
Én az anyuka vagyok.
"Jól érzem,hogy csalódtam?"
Igen, szerintem is csalódtál.
Miért nem akarta a párod, hogy te is velük menj?
Esetleg nagyon drága a jegy és nehéz anyagi helyzetben vagytok?
A gyereked mit szeretett volna? A gyerekek az esetek 99%-ában azt akarják, hogy anya ÉS apa menjen velük.
Én hasonló esetben megmondtam volna a páromnak, hogy szó sem lehet erről, természetesen én is megyek. Kivéve, ha tényleg ezen múlik, hogy hó végén kijöjjünk a fizetésből vagy a gyerekem kifejezetten kérne, hogy ne menjek velük.
Csöppet sem értem, miért természetes neked, hogy a párod elképzelése szent és sérthetetlen, te meg lenyelsz mindent tőle.
Kérdező, hová tűntél?
Miért nem vagy hajlandó megválaszolni, hogy a párod miért nem akarta, hogy velük menjél?
Nekem is csak ma szólt,mikor telefonon beszéltünk. Illetve csak utalt rá,hogy ketten menne a kislánnyal. Természetesen nem a pénz a gond,így én sem értem az egészet. Eddig teljesen abban voltam,hogy lathatom a kislány boldogságát,hisz a napokat is számolja. Ő még nem tudja,mert iskolában van.
Szívem szerint ezek után nem is mennék,viszont lehet ez a kislánynak is csalódás lenne. Szerintem még ő sem így gondolja hogy csak apa viszi. Bár félek,ha csak azért sem megyek el,akkor meg én okozok rossz érzést a gyereknek.
"Illetve csak utalt rá,hogy ketten menne a kislánnyal."
Ezek után az is lehet, hogy csak félreértettétek egymást.
Otthon majd tisztázzátok, és ha tényleg így gondolta, mindenképpen kérdezz rá az okára. Ha nem tud számodra is méltányolható okot mondani rá, akkor természetesen te is menj velük. Ha nem tetszik a férjednek, akkor tehet egy szívességet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!