Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a párom kint van katonai misszióba. Találkozni nem igen tudunk ugyebár így a chat és a telefon maradt nekünk. Én igénylem hogy mindennap beszéljünk és kitárgyaljuk a napunkat, de ő le se kakilja ezt.

Jó ha napi 1x ír egy jó reggelt vagy jó éjszakát üzit. Van hogy azt sem. A hívás is olyan, hogy 10 percre felhív talán és akkor sem figyel.

Lenne ideje írni, telefonálni bőven csak egyszerűen nem érdekli. Ettől én úgy érzem nem kíváncsi rám és nem érdeklem/nem szeret. Másokra szán időt,rám nem. A kollegáival szórakozik, isznak, buliznak, de nekem meg lusta írni. Tudom mikor van szünete és mikor van pihenője (napi szinten 5 órát dolgozik a többi pihenő idő), de akkor sem keres. Ha írok neki meg se nézi. Max akkor amikor ő ír, hogy aludni megy.

Ha már látni nem láthatom legalább beszélni tudjak már vele. Olyan sokat kérek? Velem lenne a baj?

Kezd gyanús lenni nekem,mi van ha megcsal. Ugyan mindig azt mondja ő sosem tenne ilyet, de mondani bármit lehet. Egész nap el van tűnve, nem tudok róla semmit, kitudja mit csinál.

Szerintetek? 30 alattiak vagyunk. 1 éve együtt és 3 hónapja van kint.

tegnap 22:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Nyilván megcsal, krvázik vagy a bulikban felszedi a katonákra bukó libákat. De ha nem is csal meg (amire mondjuk max 2% esély van), akkor is szarik rád, a kollégák izgalmasabbak neki. Szerintem a 3 hónap alatt azt is elfelejtette, hogy létezel, én a legközelebbi jó reggelt üzenetre max annyit reagálnék, hogy viszlát, haza már ne hozzád jöjjön.
tegnap 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:
21%

“a párom kint van katonai misszióba. ”

“Lenne ideje írni, telefonálni bőven csak egyszerűen nem érdekli. ”

Te miről beszélsz?!

Picinyem!

Nem a Hamupipőke mesében vágtat fehér lovon!

Ahol ő van: katonaság, katonai misszió, percre szigorú beosztás, napirend.

Ka-to-na-ság!

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Atyám, ezt nem hiszem el.

tegnap 22:45
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem hagyhatják el a katonai tábort. Max a bent lévő katona nőkkel tudna megcsalni.
tegnap 22:45
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

Ja! És NEM fogja neked elmesélni, hogy pontosan mit csinál, hol, mikor, miért. Azt sem, hogy dolgozik, nem dolgozik, kikkel van, kikkel nem.

Felfogtad?!

Nőj fel!

tegnap 22:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló. Koránt sem olyan szigorú neki. Tudom a beosztását és tudom mikor szabad. Napi 5 órát dolgozik, de elmondása alapján az irodában pihen mert nincs mit csinálni. Utána vissza megy a körletbe és ott pihen vagy a kollegáival van elfoglalva. Ő mondta a saját szavaival, hogy nincs szigorúan fogva és unatkozik sokat.
tegnap 22:48
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
4# Miért is nem? Normális kapcsolatban ezeket megbeszélik az emberek.
tegnap 22:50
 7/16 A kérdező kommentje:

Kedves négyes.

Nem értem a frusztrációdat. Én mindent megosztok vele, illetve mesélek neki. Szerintem nem olyan nagy elvárás, hogy ilyenekről is kommunikáljunk azzal akit elvileg szeretünk.

tegnap 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, te most trollkodsz, vagy tényleg ilyen sötét vagy?

Egyszerűen szolgálati titok, hogy mikor hol vannak és mit csinálnak. Gondolom békefenntartók egy válságövezetben. Vagyis egy olyan pontján a világnak, ahol bármikor terrorista vagy gerilla támadást szenvedhetnek el. Épp ezért a csapatok mozgása szigorúan titkos információ.

Nem én vagyok a korábbi hozzászóló, de fogom a fejem, hogy ezeket egy felnőtt embernek magyarázni kell.

tegnap 23:07
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Igazából teljesen mindegy a beosztása és az is, hogy csajozok-e, vagy sem. A lényeg, hogy TE nem érdekled eléggé. Szerintem tiltás és törlés részedről.

(Amúgy az én exem is mesélte, hogy mikor katona volt, ráadásul Bukarestben, nem alacsony beosztásban, simán volt egy csomó ideje, szóval nem annyira "hű, de szigorú" a dolog.)

tegnap 23:16
 10/16 anonim ***** válasza:
19%
Szívem, ő ott nem nyaral, ahonnan óránként küldhet neked egy napozós selfiet. Én szívesen meghallgatnám: mi az elképzelésed, mi történik ott?
tegnap 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!