Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha ezt mondaná a párotok? Nagyon ledöbbentem.
"Te vagy az első, nem a gyerek, mert a gyerek egyszer felnő és lesz saját családja, de mi akkor is együtt leszünk"
Teljesen kibuktam ezen. Nem térek magamhoz.
Olyan, mintha teljesen más emberhez mentem volna feleségül. Tök váratlanul jött ez ki belőle egy vita során. Azóta nem szóltam hozzá, csak ami nagyon szükséges.
Tudom meg kellene beszélni, de rá sem tudok most nézni.
Túlreagálom?
"Hajlamosak vagyunk apróságokon összekapni, nem is tudom már hogy kezdődött ez az egész."
Hát ha összekaptok apróságokon is, sőt veszekedésbe is elfajul akkor valóban nem igaz amit kijelentett.
Fordított szituációban nem kapnátok össze kicsinyes dolgokon hanem megbeszélnétek elfogadható módon.
Amúgy meg ha egyre több a megbeszélés, vita mint az együttélés békességben és nem jöttök rá mi okozza a súrlódást akkor a házasságnak nem lesz jó vége. Bár lehet, hogy egyszerűen nem illettek össze hiába szeretitek egymást...
Mondjuk ebből nézeteltérést csinálni, az nekem a kákán csomót keresés tipikus esete.
Ami párkapcsolatban azt jelenti, hogy máshol szorít a cipő, csak ilyenekben bukkan a felszínre. Mondjuk nem jó a szexuális életetek vagy ilyesmi.
Nyilván ez szövegkontextustól is függ, hogy ez mikor és hogyan hangzott el, de alapvetően én maximálisan egyetértenék ezzel, ha a férjem ezt mondaná.
Nekem is ő az első, a házasságunk az első, mert feleség vagyok, nem csak anya. A gyereket szeretjük, neveljük, ahogy neki a legjobb. De ha előbb a házasság nincs ápolva, akkor a gyereknevelésben sem tudunk helytállni és összességében a gyereknek lesz rossz. Mi vagyunk a felnőttek, mi döntünk és közösen döntünk. Nem a gyerek dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!