Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit reagálnátok, ha a párotok tenne ilyen kijelentést?
Valós sztori!
Egy hazai fegyverviseléssel kapcsolatos kérdésnél, azt írta egy állítólagos pasi, hogy az ő barátnőjét inkább erőszakolják meg, minthogy a lány fegyvert viseljen, és ő inkább ápolná az erőszak után, mint a börtönben látogassa, abban az esetben, ha a lány lelőné a támadóját, és lecsuknák.
Enyhítő körülmény az életveszélyes helyzet miatti védekezés én úgy tudom, igazából ha sokkot kap a támadás közben az illető, nem beszámítható, akkor nem is ül, hanem pszichiátriai/pszichológiai segítséget kap. Ha nem így van valaki javítson ki.
Kérdésre válaszolva ha az én párom azt mondaná, mint érv azonnal dobnám.
Hehh, azonnal kirúgnám a francba.
Egyébként meg önvédelem volna.
Az önvédelem ugy van szabályozva a torvenyben hogy minden olyan önvédelem csak, ami egyenlo arányban van.
Tehat ha vki ököllel puszta kézzel megy neked de te lelövöd fegyveres vagy. Ott nem te leszel az áldozat a bíroság előtt.
7-es:
Helytelen. Az élet kioltására alkalmas támadásra lehet az élet kioltására alkalmas támadással felelni.
Egy nemi erőszakot pedig nehéz elképzelni, komoly fizikai támadás nélkül.
Ha valaki puszta kézzel fojtogat, én meg fejbe verem a kezem ügyéve akadó üveggel, vagy leszúrom, akkor az önvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!