Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha ezt mondaná a párotok? Nagyon ledöbbentem.
"Te vagy az első, nem a gyerek, mert a gyerek egyszer felnő és lesz saját családja, de mi akkor is együtt leszünk"
Teljesen kibuktam ezen. Nem térek magamhoz.
Olyan, mintha teljesen más emberhez mentem volna feleségül. Tök váratlanul jött ez ki belőle egy vita során. Azóta nem szóltam hozzá, csak ami nagyon szükséges.
Tudom meg kellene beszélni, de rá sem tudok most nézni.
Túlreagálom?
6-os, 7-es! Én pont így gondolom mint ti! Én sosem tudnék olyat mondani, hogy na akkor nekem a párom a legfontosabb vagy a gyerek a legfontosabb... Máshogy szereti az ember a párját is és a gyerekét is, ne legyen már itt fontossági sorrend! Én leginkább ezért akadtam ki.
Hajlamosak vagyunk apróságokon összekapni, nem is tudom már hogy kezdődött ez az egész. Tudjuk mi is hogy fontos a kommunikáció, szóval én csak annyit mondtam, hogy erre még visszatérünk mert már így is késésben voltam.
A lényeg itt inkább azon van, amit ti ketten összefoglaltatok. Köszönök mindent választ!
A gyerekednek egyszer lesz párja, aki fontosabb lesz nálad, aztán gyereke, aki szintén.
Menj át családi kapcsolatokba megnézni, mi lesz azokból az anyákból, akiknek a gyerMekük életük szerelme.
És írta bárki, hogy nem szereti és nem vállal érte felelősséget? De, van gyerekem, anya vagyok, nekem spec ő az első, az apjával rég nem is élünk együtt. De maxi megértem, ha valaki így érez és valahol igaza is van. A gyerek vendég a háznál úgy 20 évig.
Neki a felesége előbbre való. Attól még nyilván életét adná a gyerekéért IS.
Ez hasonló, majdnem ahhoz mint amikor valakinek kettő, több gyermeke van. Attól még nem szereti normális esetben jobban az egyiket a másiktól, többitől, mindegyiket szereti csak másképp. De nem is lehet ugyanolyan módon szeretni két, több gyermeket. Különböző személyek.
Nem kéne fontossági sorrendet felállítani! Mindkettő fontos, a férj és a gyerek is.
Nem olyanokkal jönni elő, hogy a kérdező fontosabb, sőt első helyen van mert a gyerek úgyis családot alapít. Az a gyerek akkor is szeretni fogja anyját, apját. Lesznek nagyszülők is. Az unokákat se fogják szeretni mint egymást vagy a gyereküket, másképp fogják. Ezzel mi a probléma?
Ez elég tág fogalom, hogy valaki az első. Mi jelent ez? De normális értelemben véve teljesen igaza van, ennek örülnöd kellene.
Ha ez nála nem egyenlő azzal, hogy a gyerek egyáltalán nem is érdeki, akkor ez így jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!