Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar felvállalni, érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar felvállalni, érdemes még várni vele?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég jöttem össze barátommal, aki még véletlenül sem akar velem mutatkozni (politikusként dolgozik és többen is ismerik). Amikor elmentünk egy étterembe, konkrétan a legeldugottabb helyet választotta, és mondta, hogy figyelnünk kell arra, hogy ne úgy jöjjön le, mintha randiznánk, tegyünk úgy mintha csak 2 ismerős lennénk. Amikor meg mentünk fel a lakására, mondta, hogy ne menjek fel vele, majd csak 5 perc múlva menjek utána. Így zárójelben megjegyzem, hogy mindketten melegek vagyunk, úgyhogy emiatt sem akarja, hogy lássanak vele. Pedig szerintem róla mindenki tudja, hogy az..
2024. jún. 17. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ezek szerint nem.
2024. jún. 17. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem szereti a narancsos buktát?🤣
2024. jún. 17. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Inkább biszex az, otthon várja az asszony két gyerekkel.
2024. jún. 17. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem téged titkol, hanem azt, hogy meleg!

Olyan karrier pályát választott, ahol nem vállalhatja fel önmagát! Ha őt ez így boldoggá teszi, hogy bújkálnia kell egészségére! Sokáig ilyen formában nem fog vele ebben részt venni és asszisztálni a gyerekes bújkáláshoz!

2024. jún. 17. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Tök izgalmas, mint egy konspirációs mozgalom... Filmsorozatban elmegy ,még érdekes is lehet. De élőben...

Addig volna a "barátom", amíg így el nem kezd viselkedni. Meleg férfi vagyok, most nincs senkim,de ilyen alak sosem kéne, még fél órára sem.

Az, hogy titkolja a melegségét, nem számít, mert ugye Isten szeme mindent lát. Ezt egy kereszténység bástyája pártban levőnek tudni kell.

Saját maga elől nem bújhat el senki. Te pedig Kérdező, elmulasztod azt, hogy legálisan megismerhess és barátként élj egy magát felvállaló, gerinces! meleg emberrel.

2024. jún. 17. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj ha le is buknátok simán letagadna. Sosem fog felvállalni. Jobban jársz ha keresel olyat aki büszke rád hogy veled lehet mert ő mindig is el fog utasítani nyílvánosan.
2024. jún. 17. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok meleg, de nem érdemes várnod rá.
2024. jún. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!