Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reálisan meddig lehet halogatni a szexet, mielőtt szakít a másik fél?
Figyelt kérdés
Miután összejösz valakivel reálisan mennyi ideig lehet elodázni a szexet kifogásokkal?2024. jún. 16. 08:50
51/63 anonim válasza:
A kérdezőnek pszichiáterre van szüksége.
52/63 anonim válasza:
Remélem a másik fél megtalálja ezt a kérdést és elküld téged a fenébe. Gusztustalan vagy. Ez nem szánalom, ez kihasználás.
53/63 anonim válasza:
Nem értem mit vagytok úgy oda, azt írta a kérdező, hogy fél évet szeretne várni.
54/63 anonim válasza:
Mond hogy beteg van, felfáztál vagy elkaptál valamit. Azzal nem lehet mit kezdeni, ellenőrizni se tudja .
55/63 anonim válasza:
Mondd el neki az igazat, hogy undorodsz tőle és hányingered lenne, ha szexelned kéne vele!
56/63 A kérdező kommentje:
54! Végülis ez lett! már azt mondtam, hogy műtétre kell menjek majd ősszel és addig nem tudok szexelni.
ui. miért hiszi itt mindenki, hogy nő vagyok? 😂 ja mert közhely, hogy minden férfi mindenki megdug...aztán csodálkoztam, hogy senki nem érti a szituációt.
2024. jún. 24. 19:25
57/63 anonim válasza:
Nyalni akkor is tudsz és kézzel is ki tudod elégíteni, ha arról van szó, akár férfi vagy, akár nő.
58/63 Noren1989 válasza:
#56, asszem azért gondoljuk, mert egyszer nem vàlaszoltàl a nő vagy kérdésre.
Nyomod itt a catfishinget, lebegtetve a témàt, mert egy figyelemhiànyos barom vagy.
59/63 anonim válasza:
"már azt mondtam, hogy műtétre kell menjek majd ősszel és addig nem tudok szexelni."
Hazudni már tudsz egy olyan embernek, aki bízik benned... Ha valaki itt undorító, az te vagy...
60/63 anonim válasza:
Kedves kérdező van olyan kifejezés, hogy hímr..gyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!