Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha idegességében pofon vág egy nő egy férfit, a férfi hogyan kezelje ezt az esetet?
Nem történt még ilyen, de akár meg is történhetett volna. Volt barátnőm ha jól emlékszem azt mondta nekem egyszer, hogy legszívesebben megvert megvolna miután felidegesítettem. És nem viccelt. Csak akkor nem voltam ott.
Szóval mindenre fel kell készülni.
Forduljon sarkon és hagyja ott ÖRÖKRE!
Akármilyen dühös is valaki, bármilyen bunkó is vele a másik neki akkor sincs ahhoz joga, hogy felpofozza. Az első pofon után jön a második, majd társul hozzá a karmolás, hajhúzás, rúgás, tárgyak dobálása vagy a késsel való fenyegetőzés, késszúrás. Hiába fogod le nem fog rajta segíteni ha annyira átkattan neki. Esetleg mehet düh kezelési terápiára, vagy boxolni, harcművészetet elsajátítani. De ha nem megy mert szerinte megérdemelted akkor hagyd el örökre!
Ha megérdemelted, akkor bocsánatot kérsz.
Ha nem érdemelted meg, elhagyod.
Nem mindegy, miért történt. Én jól pofon vágtam az exemet, miután lekurvázott indokolatlanul hisztériájában. Természetesen ennek durva előzményei voltak.
Egyébként nem tudjuk, neked mi fér bele. Valakit nem is érdekel a pofozkodás,max egy kiabálás után szakít. Bár egyik sem okés.
Sehogy.
Hacsak nem egy 150 kilós asszonka, aki fekvenyom 100 kilóval.
De az meg nem fog pofozkodni, a női gyilkosságok 99%-át kis termetű nők követik el, rendszerint késsel. És azok se az ELTE tankszékére jártak, a filozófia szakra....
Nehéz téma.
Én emlékszem arra gyerekként, amikor fent volt nálunk anyám egyik régi barátja, akivel kavart (a szüleim elváltak). Már nem emlékszem pontosan min vesztek össze, de arra igen, az előszobában elkezdte ütni a pasit. Aztán olyanokat mondott neki, hogy "te, ha csak a pénzedért kellenél, már nem lennél itt".
Én ezt a jelenetet végignéztem, és bevallom, - ciki vagy sem - viccesnek találtam. Talán nevettem is.
Miért? Mert egyszerűen abszurd, hogy egy gyenge nő üt egy középkorú pasit, az meg csak védekezik.
Ma már azért jóval komolyabbnak gondolom ezt a témát, mint akkor, amikor nevettem rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!