Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ne várjak többet 20 év után?
Borzasztóan ellaposodott és kihűlt a kapcsolatunk. Gyakorlatilag úgy érzem, én már csak egy házvezetőnő és nevelőnő vagyok. Ha a férjemnek felvetem ezt, azt mondja, hogy ne butáskodjak, nagyon szeret stb. Én ezt mégsem úgy érzem.
A barátnőimmel beszélgetve, egyikük jól lehordott, hogy mégis mi a fene bajom van nekem, nincs vita és veszekedés, nyugodtan élünk, miért vagyok ilyen hárpia, hogy problémát kreálok ott, ahol nincs.
Tényleg én látom rosszul? 20 év utan már teljesen termeszetes, hogy lakótársakként élünk? Ez számomra nagyon ijesztő jövőkép.
Nem elég, hogy azt a fost végre érzed, amiben vagy, még ilyen retardált "barátnőre" hallgatsz. Ez egy óriási gázláng.. nagyjából Te érzed azt, hogy üres a kapcsolatod, erre egy másik nőszemély meghamisítja a valóságod! Te érzed basszus, háát nem ő él a te férjeddel!
Az hogy mit segít vagy milyen anyagiak vannak a háttérben a kóbor kutyát sem érdekli.
Aranykalitkában is be vagy zárva, tök mindegy ki mit mond. A TE ÉRZÉSED A FONTOS! A lelked elsorvad, hiába a szép ház a kocsi.. ez egy kirakat élet és ezt te pontosan tudod. Amúgy a férjed természetesen az mondja, hogy szeret...pff hát egy rabszolgának én is ezt mondanám, nehogy felébredjen és lázadjon és felszabadító levelet követeljen. Tiszta Izaura 😄 Viccen kívül, csak magadra hallgass!! Neked mi a jó? Vagy mi lenne a jó?
Mondjuk ha több sajátos nevelési igényű gyereket nevel a kérdező, akkor túl sok kilátása nincs másik társra. Általában az ilyen gyerekek mellől sajnos a saját apjuk is megpattan, nem még hogy egy idegen.
Tényleg el kéne gondolkoznod, hogy mit szeretnél. Ténylegesen egyedül maradni, vagy megpróbálni kitörni a társas magányból úgy, hogy javítasz a kapcsolatotokon. Részéről lenne erre szándék? Ha te átöleled este, mit szól? Ha szexet kezdeményezel?
Azt mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy komolyan nem érzi a különbséget 6 év meg pár hónap között, ilyen nincs (hacsak nincs neki valami agybaja). Gondolom nem jó dolgotokban nem voltatok kettesben évek óta, de igazság szerint így minden kapcsolat megdöglene. Valahogy meg kéne oldani hogy tudjatok egy kis időt kettesben tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!