Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4éve vagyok egy fiúval (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4éve vagyok egy fiúval (nem párkapcsolat) Én máshogy nézek rá, többet szeretnék! Szerintetek ha eddig nem alakult ki semmi ne is várjak semmi komolyat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:

bármi lehet...

lehet h neki így is jó! De lehet h ha elmondanád neki akkor még jobb lenne neki is...

De ha eddig ő nem kezdeményezett akkor nem is fog!

ERGO! Te kezdeményezz vagy tedd szóvá!

2012. febr. 19. 22:09
 2/2 Morzsa ***** válasza:
Igen,a pasinak ez így is megfelel és nem is akar többet.Te meg ragaszkodsz hozzá,mert már érzelmek is kialakultak.Mond meg neki,hogy te egy normális kapcsolatot szeretnél.Viszont ha ő nem akar komolyabbat,akkor még a mostani helyzetet is elveszítheted...te meg miatta nem tudsz nyitni más pasi felé,és emiatt boldogtalan maradsz.
2012. febr. 20. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!