Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ne várjak többet 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ne várjak többet 20 év után?

Figyelt kérdés

Borzasztóan ellaposodott és kihűlt a kapcsolatunk. Gyakorlatilag úgy érzem, én már csak egy házvezetőnő és nevelőnő vagyok. Ha a férjemnek felvetem ezt, azt mondja, hogy ne butáskodjak, nagyon szeret stb. Én ezt mégsem úgy érzem.

A barátnőimmel beszélgetve, egyikük jól lehordott, hogy mégis mi a fene bajom van nekem, nincs vita és veszekedés, nyugodtan élünk, miért vagyok ilyen hárpia, hogy problémát kreálok ott, ahol nincs.

Tényleg én látom rosszul? 20 év utan már teljesen termeszetes, hogy lakótársakként élünk? Ez számomra nagyon ijesztő jövőkép.

2024. jún. 12. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Kiveszi a részét a férjed otthon gyermek körül és a házvezetésben? Ügyek intézésében? Ha igen akkor nem tudom mire vársz 20 év után. Persze ha neked ez így rossz akkor válj el, de ha már el vagy 45+ éves nem biztos, hogy kapkodni fognak érted a férfiak. Természetesen ha egyáltalán nem veszi ki a részét, nem segít én már rég elváltam volna.
2024. jún. 12. 19:13
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Hogy hogy mit vár 20 év után? 20 év után nyilván senki nem olyan szerelmes már, de azt, hogy a másik társként funkcionáljon, aza alap. És 20-30 akárhány év után is lehet tartalmas életet élni házasságban is. Miért természetes és megfelelő sokaknak, hogy unalmas, kiüresedett életet éljenek?
2024. jún. 12. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

#2:

Hát ha lángoló szerelemre vágyik akkor azért tenni kellett volna neki is, hogy ne hűljön ki a kemence, ha tiszteletre akkor nem tudom mit keres még mellette.

Természetesen ha ő fenn akarta tartani a tüzet, de a férjét nem érdekelte és neki szüksége van rá akkor váljon el.

2024. jún. 12. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj!

Te életed,úgy éled ahogy TE akarod.Ha neked több kell akkor tegyél érte.Éld az életed ahogy szeretnéd,azt kész.Beszéld meg a férjeddel,hogy te többre vágysz.

Mi az amit hiányzik?Vagy mit csinálnál?

2024. jún. 12. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
A jót könnyű megszokni... Ha lett volna előtte olyan pasid, aki "feltörli veled a parkettát" párszor, lehet jobban becsülnéd ezt az unalmas férjet.
2024. jún. 12. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Te dolgod mit csinálsz, de ha csak v*szket más f*rokra akkor nagyon megszívhatod...
2024. jún. 12. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

" Ha lett volna előtte olyan pasid, aki "feltörli veled a parkettát" párszor,"

Még nagyanyám sem ekkora boomer. Csak kérdezem, miért nem dobtad ki az első után? Sőt, még azelőtt, hogy ide jutottatok volna. Mindig van előzmény.

2024. jún. 12. 21:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem, 20 év után nyilván már nincs meg a lángoló szerelem, nem ezt hiányolom.

Hogy mi az ami hiányzik? A beszélgetés, a jövő tervezgetése, az, hogy ne minden az én feladatom és felelősségem legyen.

Azt mindketten tudjuk, hogy a házasságból egyikünk sem fog kilépni a gyerekek miatt, ezt már akkor megbeszéltük, mikor kiderült, hogy egyik gyermekünk sem átlagos gyerek és egesz életükben támogatásra fognak szorulni. Azt viszont nehezen fogadom el, hogy mindezt úgy kellene a hátralevő életünkben csinálni, mintha csak szomszédok lennénk vagy rosszabb esetben én csak a házvezetőnő. Régen, mikor esténként átkarolt, biztonságban éreztem magam, úgy éreztem, hogy nem lehet semmi baj. Mostanra már hozzám sem ér.

Próbalok vele beszélgetni, de mintha más idősíkon mozognánk. Mikor megkérdeztem, hogy szerinte mégis mikor voltunk együtt valahol kettesben, azt a választ haptam, hogy talán 1-2 hónapja, mikor csináltattuk a lakcímkártyát és utána beültünk valahova kávézni. Mikor megmondtam, hogy az kb 6 éve volt, akkor még én lettem az, aki mindent eltúloz és negatívan lát.

Sajnos az intimitás és a szex is megszűnt közöttünk, ő pedig halálosan biztos benne, hogy nem is olyan régen, max pár hónap maradt ki.

Szerinte minden rendben és nem érti, nekem mi a bajom. Ezért is kaptam meg a baratnőmtől, hogy a francnak találok ki problémát ott, ahol nincs.

2024. jún. 13. 06:09
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

5. vagyok.

Hűha, így már más a történet.

Rossz irányba halad ez a kapcsolat. Amikor nem zsákoltam egy hónapig, nekem már minden bajom volt, azt kerestem, kivel szűrhetem össze a levet titokban.

Pszichológus mondta, hogy 20 év után is kell az együtt töltött idő egy párkapcsolatban, akárhány gyerek is van. De ha hónapok óta nem feküdtetek le egymással, akkor jóval nagyobb a baj, mint a kapcsolat ellaposodása. Kérjetek segítséget szakembertől.

2024. jún. 13. 06:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért elég durva, hogy ilyesmiken mész keresztül. Mintha emberszámba se venne. Megmondhatod a kedves barátnődnek, hogyha ő ilyen kapcsolatra vágyik, gyorsan keressen fel egy orvost, mert agyilag valami félrement nála.

Sajnálom, hogy nem kapsz támogatást. Ez egy nehéz helyzet. Biztosan már túl vagy egy-két komoly beszélgetésen. Én a helyedben felvetném még utoljára, hogy cagy összakapja magát, vagy beújítasz egy szeretőt.

Ezt az állapotot az ember így nem viseli el. Szeretetlenül, mellőzve, kirekesztve. Innentől jobb volna, ha az ő dolgait nem csinálnád meg. Ne moss rá, ne főzz neki, ne intézd az ügyeit. A gyerekeket lásd el, de semmi mást. Illetve nem tudom el tudsz e menni pár napra pl szülőkhöz a gyerekekkel. Esetleg a hétvégére. Tarts tőle és a dolgaitól távolságot.

2024. jún. 13. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!