Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért várják el, hogy többet törődjünk velük, mint ők velünk és néha miért nem akarnak semmit?
Adott a kérdés.
Normális válaszokat kérnék!
Köszönöm!
Ezen már én is gondolkodtam és azt hiszem, hogy rájöttem..
Szóval ugye mi fiúk alapból olyanok vagyunk, hogy a lányokat gyakran szeretjük csókolgatni stb.. és ők ugye ezt megszokják, majd elvárják azt, hogy kényeztesd őket és ezért ők általában nem is kezdeményeznek semmit, legalábbis sokkal ritkábban, mint mi fiúk, mert úgy vannak vele, hogy ők amikor akarnak valamit, akkor történni is fog, mert mi fiúk körbeugráltuk stb..
Így van ez a szüzesség elvesztésével is, tudják, hogy mi akarjuk és ők azért halasztgatják folyton, mert úgy vannak vele, hogy rá ér, majd ha akarják, akkor úgy is meg fog történni, mert a fiú, nem fog nemet mondani.. főképp azért, mert már annyira elhúzta a lány.
Úgy érted, hogy néha miért várnak el több törődést, néha meg szinte semmit?
Mert nekik is vannak hangulatváltozásik és néha jobban vágynak a társaságra, a törődésre, néha pedig magányra van szükségük.
A fiúk is ilyenek, csak rajtuk inkább a lányok veszik észre, ők magukon soha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!