Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne nektek, ha a párotok bevallaná, hogy már elképzelte mással a szexet, és meg is mutatta iwiwen, hogy kivel?
Kérdezett engem,hogy én gondoltam-e már mással a szexet.
Mondtam,hogy nem,mert nekem vele jó.
De ezt nem hiszi el,hogy még csak nem is gondoltam.
Nekem rosszul esik.És bevallom,az a lány szép,csinos.
Én pont így jártam.
Csak az enyém még le is kapta az illetőt a szemem elött.
most vesztem vele össze hogy fogja vissza magáz. De nem hiszem hogy lenne folytatásom
Ha nem szeret a párom, nincs értelme vele maradnom...ha érzéketlen bunkó, és oktalanul megbánt, akkor meg főleg semmi keresni valója mellettem:S Hagyd ott!! Komolyan mondom...később mit fog csinálni mégis??! Ha meglát egy neki tetsző csajt, előtted csurgatja a nyálát, hogy "hú de megreszelném"?? Nem szeret...ha szeretne meg sem látna mást...
Ne pazarold és vesztegesd az idődet egy ilyen bunkóra!!
Rendes pasik is vannak....
19/l
11:27 es bejegyzés
16F
de ha tudsz segíteni feltettem egy kérdést a párkapcsolatok témában
Mit tegyek? Elrontottam a kialakulóba lévő kapcsolatom.
névvel
De már 4 éve együtt vagyunk.
Nincs szívem otthagyni,mert nem megcsalt,csak olyan kijelentést tett amit nem kellett volna.
Nem tudok a gondolattól szabadulni.
Eszembe jutott még az is,hogy mikor velem szeretkezik lehet akkor is másra gondol.De persze,ha ezt megkérdezném,az lenne a válasz,hogy nem,dehogy is.
Otthagynám. Dugja az iwiwes csajt.
Ha meg folyamatosan görcsölsz a kapcsolatban, annak semmi értelme. Szóval szerintem már csak ezért se maradj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!