Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy fogadnátok, ha egy jóbarátotok bevallaná, hogy belétek szeretett?
Attól függ, hogy alapból vonzódtam-e hozzá legalább egy kicsit. Ha igen, akkor örülnék neki, hisz ha igazán jó barátom, akkor sokmindent tud rólam, ismer és én is őt. Ha nem, akkor kellemetlenül érezném magam, sajnálnám, hogy én csak barátként nézek rá, ő pedig nem.
20/L
Kellemetlenül érezném magam és sajnálnám, hogy véget fog érni a barátságunk emiatt.
Velem már megtörtént ez.
Ha az a jóbarát nekem is szimpatikus, és én is tudnám őt "úgy" szeretni, akkor örülnék. :D
Elvégre sok olyan párkapcsolat van- sőt szerintem ez így a normális, hogy előtte megismeritek egymást- ami barátságból alakult ki.
18/L
"Kellemetlenül érezném magam és sajnálnám, hogy véget fog érni a barátságunk emiatt.
Velem már megtörtént ez."
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:18
Miért érne véget?
Nálam volt így,én voltam a fiú,és sajnos tényleg vége lett a barátságnak,csak nem értem miért kell ez:)
1521-est kérdezed h mi lett a vége?
megszakadt a barátság meg sokszor a kapcsolat is, vagy ilyen szimpla haveri lett. de hát tudod így már nem lehetett olyan jól mindent megbeszélni, pl hogy milyen kapcsolat alakul éppen v ilyen pasikkal kapcsolatos storyk. szelektálni kell, stb. nem az a régi feeling amikor mindent jól meglehet vele beszélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!