Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hogy fogadnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy fogadnátok, ha egy jóbarátotok bevallaná, hogy belétek szeretett?

Figyelt kérdés
kort is kérnék:)
2011. jan. 1. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
értem, amúgy mi történik egy ilyen kapcsolatban? csak szex, aztán mindenki hazamegy? mért van féltékenykedés?
2011. jan. 1. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:
hát szex nem volt, csók sem meg semmi, mert nem vonzódtam úgy az illetőhöz. féltékenykedés meg azért mert h ő többet érez, és vele nem akarok mást, mással meg igen. bár eléggé gyerekes volt a viselkedése az illetőnek pedig nem volt olyan fiatal.. nem is húztam az agyát pedig, mondtam neki rögtön h részemről csak barátság.
2011. jan. 1. 16:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket, írhattok még:)

Én elmondom, mert megérdemli, hogy őszinte legyek vele....lehet hogy rosszul látom......

Ja, és hogy korrekt legyek :P ..... 19f

2011. jan. 2. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

15:21-nek:

Nem törvényszerű, hogy véget érjen, de az én esetemben sajnos így lett. Kínossá váltak a talik, beszélgetések, és szépen lassan elmaradtak. Most már ott tartunk, hogy ünnepekkor írunk egymásnak facebook-on és ennyi. Vagy még ennyi sem, pedig olyan jó volt együtt, barátként. Tudom, erről mi tehetünk, és nagyon sajnálom.

De kérdező, a te esetedben lehet, hogy nem ez a helyzet. :)

2011. jan. 2. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:

ha vonzódom hozzá akkor örülnék... ha nem akkor tisztáznám vele az érzéseimet...

ezzel amúgy én is így vagyok... nagyon közel kerültünk egymáshoz és egyszercsak ráébredtem hogy szeretem...

13/L

2011. jan. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!