Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadnátok, ha a párotok első perctől kezdve kritizálja a lakásotokat?
Figyelt kérdés
És a beköltözéskor egyből mondja, hogy ezt vagy azt változtass meg, ennek a tapétának a színe nem jó meg így meg úgy.
Össze se költöznétek vele?
2011. okt. 21. 07:50
1/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nagyon kritikus, szerencsére a párom elviseli, együtt rendezzük majd be:)
2/10 A kérdező kommentje:
mert én jól seggberúgnám az biztos. hogy képzeli, hogy ő jön oda és ő mondja meg, hogy mivan, amikor egy csepp munkája sincsen az egészben.
2011. okt. 21. 07:57
3/10 anonim válasza:
Még jó, hogy a párod, és így megértitek egymást.
4/10 anonim válasza:
Szóval már összeköltözött veled!
Én mondanám,ha nem tetszik,adjál pénzt és megváltoztatom:D
5/10 anonim válasza:
Tudod fura ez! Valahol én is ilyen vagyok! Olyan kell, ami kettőtöknek megfelel! Amikor volt barátnőméknél voltam, valami miatt mindig feszülten éreztem magam és rájöttem, hogy ez a ház miatt van. Nem voltak igénytelenek, csak egyszerűen sötét, rideg, hideg volt. Nem éreztem jól magam, olyan volt, mintha valami elszívta volna az energiámat! Megjegyzést soha nem tettem rá!
6/10 anonim válasza:
Nem mindegy milyen hangnemben teszi a kritikát. Amúgy nincs gond evvel.
7/10 LadyLee válasza:
Én házam, én váram, én tapétám.
Köszi az észrevételt szívem, de a tapéta / kerámia hattyú / rózsaszín WC ülőke MARAD!
8/10 anonim válasza:
Rózsaszín wc ülőke? Azon biztos nem menne a tojás.
9/10 LadyLee válasza:
Valójában nincs rózsaszín WC ülőkém, csak sarkítottam a mondanivaló kedvéért. :)
A lényeg asszem érthető. (kerámia hattyúm sincs, sőt, még tapéta sem, simán fehérre festett fal)
10/10 anonim válasza:
Leugatnám a francba. Eleve ha ő költözik oda, akkor kussoljon. Gondolom fordított esetben neki sem tetszene, hogy beleugatok mindenbe. Ha pedig már az összeköltözésnél jártok, akkor korábban bizonyára látta a lakást, így nem értem miért nem szólt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!