Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnád le, ha a barátod/férjed bevallaná, hogy volt köze prostituáltakhoz?
Tegnap kicsúszott a barátom száján.
Nagyon rosszul érintett,mert keresztény ember vagyok és elvileg Ő is.Akkor is kereszténynek tartotta magát,mikor 2x úgy döntött,hogy belemegy.
Persze,nem ítélek el senkit és ez a múltja.Azt mondta,hogy most nem csinálja,de én lettem a rossz és a szar,mikor mondtam neki,hogy köszönöm,hogy elmondta,de jobb lett volna,ha nem teszi.Csalódás volt számomra. :(
A kereszténység és az örömszerzésre irányuló szex szerintem is elfér egymás mellett. Még attól függetlenül is , hogy a tanítás mit mond erről.
De az tény, hogy ezt már csak azért is illett volna elmondania, hogy tudd, és esetleg ezáltal van e valami kockázata a szexnek. Mert ha "csak" egy HPV vagy egyéb más pl: méhnyakrákgerjesztő fertőzést is összeszedett (mert a férfin nagyon nem biztos, hogy van jele), akkor Te is veszélyben vagy. Ezért inkább örülj neki, hogy elmondta - bár mondhatta volna korábban - és szerintem vizsgáltassátok ki magatokat.
Én mindenképp ölülnék az őszinteségnek. Az, hogy őszinte volt veled a bizalom jele, és azé, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot.
Proti vagy sem, végérvényben ez is csak szex. Sokak fizetés nélkül keresnek alkalmi kacsolatot, erkölcsi szempontból szerintem ez is ugyanilyen. Ez semmi mást nem jelent, minthogy örömszerzésre is használja a testét. Én ezt nem gondolom rossz dolognak, amennyiben veled is korrekt, és nem hisztizik ha te is hasonlóképp gondolkozol.
Megcsalás nem volt a dologban, szóval igazából nem történt semmi szemétség a részéről.
Az mondjuk más kérdés, hogy milyen volt a kedves hölgy emberi szinten. Vannak egyetemista lányok akik így keresik meg a tandíjat és vannak szerencsétlen bedrogozott roncsok akiket addig vernek amíg hajlandóak dolgozni a futtatónak. A kettő azért ég és föld, és ezt a kuncsat is látja.
Kicsit beszélgess vele erről, érdekes dolgokat tudhatsz meg a párod jelleméről, nőkhöz való viszonyáról.
A keresztényi szemlétehez nem értek, ateista vagyok, nem tudom vallásos szemmel nézi az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!