Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény betegség témában? Hosszantartó betegségem van amiről még nem derült ki micsoda, mostanában volt egy nagyon rossz epizodom és 5-6 napig sírtam. Párom meg egyik éjszaka azt mondta ki menjen nem tud aludni?!
Nehéz kérdés.
Én megértelek téged is, hogy szükséged lenne a támogatásra. Viszont őt is megértem, mert pl ha dolgozik és napokon keresztül nem piheni ki magát az neki sem jó. Ebbe nem lehet állástfoglalni.
Milyen tüneteid vannak megkérdezhetem? Vagy hogy egyáltalán mire gyanakodnak orvosok?
Nem mindenki képes betegség esetén támaszt nyújtani főleg hosszú távon. Írtad, hogy próbálta, de már feladta. Te sem bírod az egészet. Akkor ő neki kötelező csak azért mert a párod? Házasságban élő emberek szétmennek mert nem bírják idegileg. Nem akarják, hogy az egészségük rámenjen testileg sem és inkább kilépnek a házasságból. Ez most olyasmi minthogy nem mindenki lehet orvos, nővérke, vagy katona. Kellenek hozzá idegek, gyomor.
Egy csomó ember öregotthon mellett dönt a szülei számára, vagy együtt mert nem tudják kezelni a betegséget. Akkor mit csodálkozol azon, hogy feladta és aludni akar? Miért nem mentél ki te? Miért nem engeded őt el ha annyira szereted? Jó látni, hogy szenved, vagy kötelezettségből marad veled? Ez oda- vissza működik.
Egyáltalán nem érted/miattad él. Hagyd el és ne arra fogd, hogy sok férfi elhagyja a beteg nőjét. Nők ugyanúgy megteszik és nem biztos, hogy azért mert nem szeretik, inkább saját magukat jobban szeretik és az teljesen jogos, rendben van. Önző vagy nagyon. Önzetlenül egyedül anyukád fog téged amúgyis szeretni, támaszkodj rá! Remélhetőleg kigyógyulsz.
"Mondanom se kell pszichésen megvisel az egész és tönkre vágja az idegrendszerem. Próbált vigasztalni de nem igazán törte magát egyszerűen feladta."
Téged is megvisel. Őt is megviseli úgy, hogy elzárja az érzéseit. Már nem bírja elviselni, hogy beteg vagy. Egyáltalán nem fair, hogy tőle várod el a megváltást, egyetértek a #2-sel.
Szakíts vele azt jól van. Jobb lesz nektek külön.
Nem Ő van mellettem tíz éve hanem a betegség amit még továbbra sem tudtak diagnosztizálni.
Ez egy két éves kapcsolat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!