Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elviselni a párom baráti körét és már nem bírom, mit tegyek?
A barátommal már 3 éve vagyunk együtt ebből másfél éve együtt is lakunk. Viszont a kezdetek óta nem szeretem a baráti körét akikkel szokott lógni. Ez heti 1-2 alkalmat jelent. Egyébként teljesen jól elvagyunk egymással minden téren, de amikor a barátaival van akkor féltem hogy rossz közegben van és nem akarok hogy velük legyen.
És már nem tudom elviselni amikor velük van, elrontja a kedvem ezáltal azon napokat is amikor találkozik velük. Mi lenne a megoldás?

Azzal nincs baj ha elmegy kikapcsolódni.
Nekem egy unszimpatikus csapat akikkel én biztosan nem barátkoznék és ez zavar.
Van nekem is társaságom de én nem szoktam minden héten találkozni velük.

Miért ellenszenvesek?
Ne feledd: a barátság valamilyen közös vonáson, érdeklődési körön alapul.
Tehát: mi az, szerinted, ami összeköti őket?
Mi az, ami ellenszenves bennük?
A minden héten találkozás sok. Kettő meg túlzás.

Azt hozzáteszem, hogy én szerintem nem ők a hibásak igazából, nem ő rájuk haragszol hanem a párodra akinek előbbre valóak ők mint te. Legyünk őszinték minden áldott héten kétszer együtt lógni nagyon sok. Három éve elviselni meg egyenesen ostobaság.
Rendben lenne hetente/két hetente egyszer akár egész napos program is főleg az utóbbi intervallumban, de amit ő csinál az egyszerűen arra utal, hogy a barátai többet érnek neki mint te. Tehát szakítani igazából nem ártana.

Ha őket nem szereted, akkor egészen biztosan a párodnak is van olyan tulajdonsága, ami zavar, tehát valójában téged nem a barátok, hanem a párod viselkedése zavar akkor, mikor a barátaival van.
Hiszen tudod, embert barátjáról ... a barátokat meg lehet válogatni, nem úgy, mint a rokonokat. Ha a párod őket választotta és velük tölt heti két napot, akkor bizony azt kell átgondolnod, hogy hosszútávon akarod-e ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!