Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni ha valaki ki akar sajátítani magának?

Figyelt kérdés

A pasim folyamatosan hisztizik, ha nem megyek hozzá. Azzal jön, hogy nem akarok vele lenni, csak szórakozok. Hiába mondom el neki, hogy készülök a vizsgáimra, ő azt várja hogy nála készüljek. Annak meg nyilván nem lenne tanulás a vége, mert úgyse hagyna. És nem is tudok bárhol tanulni, nekem kell a nyugodt közeg, ahol egyedül vagyok. Ő pedig ezt nem érti meg.

Ha a barátaimmal vagyok, az is zavarja, mert akkor nem vele vagyok. Teljesen kiborít.

21N és 25F

2024. máj. 11. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Hagyd a francba. Én hozzámentem ilyen emberhez, házasság után kezdte zavarni az is, hogy ha írok a tesómnak egy üzenetet, vagy kéthavonta egyszer megiszunk egy kávét. Mindezt úgy, hogy úgy szerveztem, hogy ő dolgozik.

Persze az nem volt gond, hogy ő minden reggel felhívja a két utcábal odébb élő szüleit.

A haverjai rám haragudtak, mert biztos nem engedem el velük egy sörre. Holott mehetett volna de nem, legyünk sziámi ikrek inkább.

Ha jót akarsz magadnak, ezt befejezed.

2024. máj. 11. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Erre csak egyetlen megnyugtató megoldás van. Ugye ezt te is tudod ?
2024. máj. 11. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

Nincs rendszer.

Ezt ütemtervvel lehetne csak.

Pl szivecském hetfo reggel 6-12 ig tanulok du 16 kor megyek át

Vagy h-p most nem jó találkozunj szombaton es ereszd el a hajam lesz.

Konkretumokkal lehet csak egyeztetni ilyen esetekben. Mert a legsz.rabb ha semmi nem fix hanem képlékeny nincs meg a mikor se majd egyszer talán nemtudom van.

Amugy en siman tanultam a pasimmal segitett is benne ki is kerdezett össze is hozott cégekkel is a szakvizsgámhoz tanulmányomhoz is meg stb. Holott neki asszem érettségije szakmája van én tanultam csak fősulin, de nagyon ott volt a szeren:)

Néha meg csak elnézte ámulva ahogy tenulok es megszolalt a csendben hogy én izig vérig vagyok nő. Most is keresztben a lábam a karom csukló tartás is tiszta nőies, egyenes hát, és irtó szexi(mások tanulásnál pl elnyúlnak a kanapén vagy szétett lábak), én meg akkor szembesültem magammal hogy én meg tenyleg ugy ülök tanulásnál is mintha vmi fotózáson lennék🤣

És sokat éjszakázott is velem.

Veszekedéseknél meg zsarolt azzal hogy nem adja vissza a jegyzeteimet. Irtó dúhös volt. És aljas. Én meg ráhagytam hogy akkor ne add vissza b+.

És saját magátol belátta hogy de jön keres hív visszaváltott abba, hogy de visszaadja. Mert ő is látta milyen iszonyat munka van benne mivel velem együtt izzaft mindig:)

Azért is hihetetlen az egész mert az a pasim nem is tanult de még drogozott is mégis beleadott úgy apait anyait az egészbe, hogy én mégcsak nem is kértem erre soha.

Aztán mikor kínkeservesen sikerult a vizsga ő már várt rám felkapott pörgetett a levegőben.

A diplomám is eljott velem átvenni:) és vele élhettem meg azt a pillanatot hogy 4 év kínkeserves vergődés kemény munka után megkaptam.(amugy a fősulit 80 an kezdtük és abbol csak 40 nek lett meg a végén a diplomája. A többi kihullott. Vagy idegileg nem bírta)

2024. máj. 11. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért vagy rászorulva erre a helyzetre. Nagyon sajnálom, hogy el kell viselned. Nem tudom... biztos nem tudsz megszabadulni tőle?

Amúgy nyilván elviselni úgy lehet az ilyet, mi t arossz kaját... megpróbálod visszatartani a hányongert.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább éhenhalok, vagy megfagyok a híd alatt, de ilyen helyzeteket én nem tudok eltűrni. Bármennyire rossz, én megpróbálnék kiszabadulni egy ilyen kapcsolatból, ami ennyire rosszul esik. Akkor is, ha rosszabb lesz nélküle.

2024. máj. 11. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!