Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhesség alatt dohányzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség alatt dohányzó feleségemmel mit kéne kezdenem?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünkkor napi 10-12 szál hagyományos cigit szívott egy nap (én is)

Szóba jött a gyerekvállalás, megbeszéltük, hogy ha eljön az ideje akkor mindketten letesszük.

Eljött az ideje, én egyik napról a másikra letettem (jó, 1 hónappal az után, hogy megtudtuk, hogy terhes, mert húztam-halasztottam)

Ő viszont kitalálta, hogy IQOS-ra vált, és akkor majd azt könnyebben leteszi.Már akkor tudtam, hogy ez bullshit.

Nemrég hagyta abba a munkát, és eddig mindig mutatta, hogy csak 4-5 szálat szívott egész nap, milyen jó.

Aztán 1 hétig szabadságon voltam, és feltűnt, hogy valóban 4-5 szál hiányzik egy doboz cigijéből.

De csak akkor ha egy teli dobozzal elszívott előtte, akkor estére valóban csak 4-5 szál hiányzik a második dobozból.

Szóval így végig hazudta nekem az elmúlt hónapokat.

Többek között ezen is felhúztam magam, meg persze hogy akkor napi 25 szálat szív ebből a szarból.

A családja támogatja ebben, sőt az anyja felhívott, hogy én miért veszekszek a lányával, teljesen normális ha napi 4-5 szálat elszív, és ha én veszekszem vele el fog vetélni miattam...hagyjam cigizni mert már többet árt ha leteszi.

Mondom az a 4-5 szál 24-25, mire "nem ez a lényeg"....

Folyamatosan piszkálom, de vagy megsértődik, vagy tereli a témát, vagy megkér, hogy ne veszekedjünk.

Teljes mértékben lepattan róla minden tény, állandóan megmagyarázza, felülbírálja az orvostudományt.

A nőgyógyásza tudta hogy cigizik, mert az első vizsgálaton, rögtön bedobta neki, mivel ő biztos volt benne, hogy azt mondja majd neki hogy x szál nem káros szívja csak.

Persze a doki mondta, hogy azonnal letenni, és a második vizsgálaton már mondta a dokinak, hogy letettem, de szerencsére ott voltam, és mondtam hogy nem egészen...de a napi 25 szálat még így se tudja, mert azóta mióta én tudom nem voltunk nála.

Na mindegy, egy szó mint száz, rettegek attól, hogy retardált lesz a gyerekem, idegesít, hogy semmit nem tehetek az ellen, hogy a feleségem mérgezni, és nem tudom mit csináljak?

Annyira borzasztó az egész, nem hittem volna, hogy ennyire nincs akaratereje....

2024. máj. 30. 04:21
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
50%

Amikor gyereket terveztem, a kávézást is abbahagytam, még teherbeesés előtt. (Dohányozni nem dohányoztam.)

A 80-as években a János kórházban járt egy francia forgatócsoport, újságírókkal. Egyszer csak rohant a kamerával a stáb: a nagy szenzáció egy dohányzó terhes nő volt. Ilyet nem láttak otthon, francia kórházban.

2024. máj. 30. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!