Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt dohányzó feleségemmel mit kéne kezdenem?
Megismerkedésünkkor napi 10-12 szál hagyományos cigit szívott egy nap (én is)
Szóba jött a gyerekvállalás, megbeszéltük, hogy ha eljön az ideje akkor mindketten letesszük.
Eljött az ideje, én egyik napról a másikra letettem (jó, 1 hónappal az után, hogy megtudtuk, hogy terhes, mert húztam-halasztottam)
Ő viszont kitalálta, hogy IQOS-ra vált, és akkor majd azt könnyebben leteszi.Már akkor tudtam, hogy ez bullshit.
Nemrég hagyta abba a munkát, és eddig mindig mutatta, hogy csak 4-5 szálat szívott egész nap, milyen jó.
Aztán 1 hétig szabadságon voltam, és feltűnt, hogy valóban 4-5 szál hiányzik egy doboz cigijéből.
De csak akkor ha egy teli dobozzal elszívott előtte, akkor estére valóban csak 4-5 szál hiányzik a második dobozból.
Szóval így végig hazudta nekem az elmúlt hónapokat.
Többek között ezen is felhúztam magam, meg persze hogy akkor napi 25 szálat szív ebből a szarból.
A családja támogatja ebben, sőt az anyja felhívott, hogy én miért veszekszek a lányával, teljesen normális ha napi 4-5 szálat elszív, és ha én veszekszem vele el fog vetélni miattam...hagyjam cigizni mert már többet árt ha leteszi.
Mondom az a 4-5 szál 24-25, mire "nem ez a lényeg"....
Folyamatosan piszkálom, de vagy megsértődik, vagy tereli a témát, vagy megkér, hogy ne veszekedjünk.
Teljes mértékben lepattan róla minden tény, állandóan megmagyarázza, felülbírálja az orvostudományt.
A nőgyógyásza tudta hogy cigizik, mert az első vizsgálaton, rögtön bedobta neki, mivel ő biztos volt benne, hogy azt mondja majd neki hogy x szál nem káros szívja csak.
Persze a doki mondta, hogy azonnal letenni, és a második vizsgálaton már mondta a dokinak, hogy letettem, de szerencsére ott voltam, és mondtam hogy nem egészen...de a napi 25 szálat még így se tudja, mert azóta mióta én tudom nem voltunk nála.
Na mindegy, egy szó mint száz, rettegek attól, hogy retardált lesz a gyerekem, idegesít, hogy semmit nem tehetek az ellen, hogy a feleségem mérgezni, és nem tudom mit csináljak?
Annyira borzasztó az egész, nem hittem volna, hogy ennyire nincs akaratereje....
Akkor nem tudsz mit csinálni, ha ő nem teszi le.
De én is cigiztem az első gyerekemmel és nem retardált.
Van rá esély , ez biztos ,de ne gondolj a legrosszabbra.
Tenni már nem tudsz többet.
Nekem sem sikerult rogton, en 6 hetes terhes voltam, amikor letettem az elektromos cigit. Egy baratnom vegigdohanyozta a terhesseget, mondvan, az a napi 4-5 (neki is) nem art, allitolag az orvos (?) mondta, hogy jobb, ha fokozatosan hagyja el, mint hirtelen. Egyreszt nem hiszem, hogy ezt mondta volna, de a lenyeg, hogy fokozatosan sem sikerult elhagyni.
Most engem buzdit, ha megkivanom, nyugodtan igyak alkoholt..agyrem.
Semmit nem fogsz tudni csinálni.
Az hogy áttért az icosra egy baromság volt! Nekem is van, csak mégtöbbet szívtam belőle én is!
A rendes cigiből 4-5 szál, hogy a f*ba nem elég neki?
Semmit nem tudsz csinálni sajnos, ha magától nincs ennyi esze és az anyja is támogatja benne akkor már mindegy.
Esetleg próbáltál vele nem piszkálódni hanem komolyan beszélni? Nem idegesen és fennhangon, hanem nyugodt hangnemben, csalódottan?
Ő pont annyira lesz a te gyereked, mint az övé és így lenne némi beleszólásod, hiába az ő teste.
Egyébként anyukám velem és a hugommal is cigizett terhesen, nem lettünk retardáltak szerencsére :)
Ja, lehet nem lesz retardált, de senki ne mondja, hogy ez nem káros. Vajon az újszülött szájába beletenne egy cigit?
Volt egy ismerősöm szintén "orvosi"tanácsra szívta a cigit. Nem lett retardált a gyerek, csak masszívan üvöltött ha nem szívták mellette a szobában a cigit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!