Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve élunk boldogan a felesegemmel...de most állapotos!Teljesen ki akar zarni belőle..terhesgondozasra nem mehetek es meg a szülésnel se akarja hogy ott legyek..lelkileg össze vagyok törve..nem tudom mit kezgyek ezzel..csajok vélemény?
Nem a tiéd a gyerek.
És ennyit a boldog házasságról.
Szerintem butaság, hogy más férfi van a dologban. Úgyse látszana sehogy, azt meg tudod, hogy terhes.
Ellenben csodálkozom, hogy a 4-es válaszolón kívül senki sem gondolt arra, hogy fél attól, hogy te hogy reagálsz. Azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy nagyon is szeretné, ha mellette lennél, de fél, hogy megundorodsz tőle és átrakod őt anyaszerepbe és megszűnik számodra vonzó nőnek lenni. Egyszóval fél, hogy más szemmel nézel majd rá, és nem akarja, hogy ne lásd szexinek. Itt a gyakorin a csapból is ez folyik a baba kapcsán. Köze sincs más férfihoz a dolognak, csak a hűtlenség, leváltás miatti félelemhez.
Mit tehetsz? Buztosítsd róla, hogy nagyon vonzónak tartod és kívánod, szereted, számodra anyaként is szexi nő, odavagy a pocakháért is és nagyon várod a babát és mellette leszel mindig, a nehéz pillanatokban is, és nem undorodsz meg tőle bármilyen állapotba is kerül pl szülés közben/után. És így is legyen.
Megundorodik tőle, ha elkíséri terhesgondozásra? Akkor majd szoptatni sem fog előtte? Ez mekkora baromság.
Ha már hozzá ment feleségül, akkor már tudnia kellene, hogy a férje minden helyzetben szereti, nem most kellene a férfinak bizonygatnia.
Nálunk se volt terhesgondozáson a férjem, csak a genetikai ultrahangokon (covid a kanyarban sem volt még). Fel sem merült. A nőgyógyászati vizsgálat alapból egy kiszolgáltatott és kellemetlen helyzet, én sem örültem volna, ha bent van, amikor a lábamat szétkell rakni és egy vadidegen férfi nyúlkál bennem (orvos, de akkor is. Szerintem ő sem akarta volna végignézni, vagy a hüvelyi uh-t, ami koraterhesen van). A védőnői terhesgondozás meg kb semmi, vérnyomás, vizelet, megnézi a labort és max elmondja mi lesz a következő meg ilyenek. Ezért szabit is kár kivenni, én is csak kiszaladtam a munkahelyről, aztán mentem vissza.
A szülés más, nálunk bent volt. De tudod, hogy hányszor hallja egy kismama, hogy majd az apuka undorodik, meg elhagyja ha végignézi? Erről tudtok beszélgetni, hogy nem, meg a fejénél leszel és igazán semmit sem látsz. Nálunk nem volt utána gond.
Én sem akarnám, hogy ott legyen a férjem, ugyanis szülés után 2 evvel meg arrol fogsz kiirni kerdest, hogy "total elhidegultem a felesegemtől, meg kiabrandultam, mert mit lattam a szülőszobaban"
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!