Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 éve élunk boldogan a feleseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

David1758 kérdése:

4 éve élunk boldogan a felesegemmel...de most állapotos!Teljesen ki akar zarni belőle..terhesgondozasra nem mehetek es meg a szülésnel se akarja hogy ott legyek..lelkileg össze vagyok törve..nem tudom mit kezgyek ezzel..csajok vélemény?

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 16:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem arról van szó, hogy a férfi nem tud menni. Nem arról van szó, hogy külső akadály van, azt panaszolja, hogy a párja nem vonja bele a dolgokba. Itt arról van szó, hogy ki van zárva olyan dolgokból, amiben részt vehetne, és ettől ki van borulva. Ez sejtet némi kommunikációs és egyéb problémát, nem? Ha a nő valami miatt nem szeretné, hogy a párja ott legyen /ámbár joga van hozzá, mivel az ő gyereke is/, azt is le lehet kommunikálni, szépen megbeszélni. Nem érzem, hogy itt ez megtörtént volna.
2022. jan. 5. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt írja,hogy nem mehet a terhesgondozásra.Most egyszerűen nem mehet,mert semmilyen vizsgálaton nem lehet kísérő.A szülés más tészta,azt át kell beszélni,de az is érthető,hiszen azt meg nagyon empatikusan kezelitek mikor az anyuka szeretné ha ott lenne a párja,de a férfi meg nem akar menni.Akkor bezzeg azt meg kell érteni.Van olyan nő is,aki nem szeretné látni mikor magából kivetkőzve szenved.Ezt miért nem lehet megérteni?Még nem válaszolt a kérdező,de ha ezen kívül mindenről tud,pl hogy minden oké a babával,fejlődik,stb, akkor nincs igazán min kiborulni.Nem egyértelmű a kérdés.Ha pontosabban kifejti a kérdező,hogy miből van kizárva, akkor könnyebb mondani valamit,de meglepő,hogy ennyiből a legtöbben azt szűrik le,hogy egy rib..c az anyuka,és nem közös a gyerek.
2022. jan. 5. 18:06
 13/21 A kérdező kommentje:
A gyermek közös efelől ketség nincs...teljesen megbizom benne..az hogy megundorodok a latottak miadt az egy huleseg..kizárt dolog..
2022. jan. 5. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Oké,te tudod,de ő nem biztos benne.Lehet,hogy rosszul viseli a fájdalmat,a stresszt,tudja előre,hogy megbántana a szavakkal.Vagy fél,hogy kiszolgáltatott helyzetben lesz.Nekem nem volt probléma ez,mert mindketten szerettük volna,ha ott van,de ha én úgy éreztem volna,vagy ő nem bírja, akkor kiment volna.Nem mindenki bírja,ha más előtt kell szenvednie.A barátnőm is ilyen.Neki sem volt bent a férje,mert ő nem szerette volna.Ettől még szeretik egymást,és nem volt kizárva semmiből a párja,csak azt a röpke 18óra kínt nem engedte nézni.Mást elmond neked?Tudsz mindenről a babával kapcsolatban,hogy egészséges-e?Nevét együtt választjátok ki?Együtt vásároltok majd be neki?Ha igen, akkor kár kiborulni.Nincs min.
2022. jan. 5. 18:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem mondta el, hogy miért?
2022. jan. 5. 19:30
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Csak hogy más is értse,a 3.terhesgondozáson a doki küldte ki a kérdezőt,mert vizsgálat is volt,ezért nem szeretné a felesége,hogy menjen.Gondolom ciki lenne neki,hogy folyton szól a doki.
2022. jan. 6. 07:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"az hogy megundorodok a latottak miadt az egy huleseg..kizárt dolog.."

Nyugtával a napot... Nem tudom, hogy láttál-e már szülést? De nem csak gusztustalan dolgok jöhetnek ki, hanem egy kívülállónak sokkoló is tud lenni a szenvedés, ezt nőként írom.

Amúgy vannak nem kevesen, akik inkább egyedül szeretnek szenvedni és rosszabb nekik, ha van társaság, még akkor is, ha a férjük az. Én sem feltétlenül szeretném, ha bent lenne a férjem szülésnél, persze döntse el ő. De nem azért, mert mit lát, hanem mert ismerem és tudom, hogy rosszul reagál, mikor szenvedni lát.

Bőven tudod a terhesgondozáson és a szülésen kívül is támogatni, akár a terhesség alatt, akár a babával. Szóval panaszkodás helyett azt javaslom, hogy inkább kösd fel a gatyádat az ekövetkező évekre és ne azon agyalj, hogy nem mehetsz be te is a védőnőhöz és az ultrahangra.

2022. jan. 6. 09:21
 18/21 anonim ***** válasza:

9es vagyok, a 17es válaszoló szépen leírta. Nálam ugye bent volt szülésnél és nem volt utána gond. De az, hogy szenvedek azt nehezen viselte. A látvány sem szép, őt nem viselte meg, de az igen, hogy ott áll tehetetlenül amikor nekem mindenem fáj.

Amúgy nem csak a baba jön ki, sokminden más is előfordul egy szülőszobán (vér, vizelet, széklet és egyébek, nem törvényszerű, de van ilyen, a szülésznő nem is mondja ha megtörténik, nekik mindennapos), ami normális, de ha rástresszel, hogy a férj/apa ezt mind látja és emiatt nem nyom "rendesen" hátráltatja a szülést is (ami baj, nem csak rá, hanem a babára nézve sem jó).

2022. jan. 6. 14:00
 19/21 mursi válasza:
és mikor szül? lehet, hogy addigra nem lesz hol laknod...
2022. jan. 22. 17:25
 20/21 anonim válasza:
16 honnan tudod?
2022. jan. 26. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!