Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve élunk boldogan a felesegemmel...de most állapotos!Teljesen ki akar zarni belőle..terhesgondozasra nem mehetek es meg a szülésnel se akarja hogy ott legyek..lelkileg össze vagyok törve..nem tudom mit kezgyek ezzel..csajok vélemény?
"az hogy megundorodok a latottak miadt az egy huleseg..kizárt dolog.."
Nyugtával a napot... Nem tudom, hogy láttál-e már szülést? De nem csak gusztustalan dolgok jöhetnek ki, hanem egy kívülállónak sokkoló is tud lenni a szenvedés, ezt nőként írom.
Amúgy vannak nem kevesen, akik inkább egyedül szeretnek szenvedni és rosszabb nekik, ha van társaság, még akkor is, ha a férjük az. Én sem feltétlenül szeretném, ha bent lenne a férjem szülésnél, persze döntse el ő. De nem azért, mert mit lát, hanem mert ismerem és tudom, hogy rosszul reagál, mikor szenvedni lát.
Bőven tudod a terhesgondozáson és a szülésen kívül is támogatni, akár a terhesség alatt, akár a babával. Szóval panaszkodás helyett azt javaslom, hogy inkább kösd fel a gatyádat az ekövetkező évekre és ne azon agyalj, hogy nem mehetsz be te is a védőnőhöz és az ultrahangra.
9es vagyok, a 17es válaszoló szépen leírta. Nálam ugye bent volt szülésnél és nem volt utána gond. De az, hogy szenvedek azt nehezen viselte. A látvány sem szép, őt nem viselte meg, de az igen, hogy ott áll tehetetlenül amikor nekem mindenem fáj.
Amúgy nem csak a baba jön ki, sokminden más is előfordul egy szülőszobán (vér, vizelet, széklet és egyébek, nem törvényszerű, de van ilyen, a szülésznő nem is mondja ha megtörténik, nekik mindennapos), ami normális, de ha rástresszel, hogy a férj/apa ezt mind látja és emiatt nem nyom "rendesen" hátráltatja a szülést is (ami baj, nem csak rá, hanem a babára nézve sem jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!