Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nem akar gyereket?
Tehát ha 8 évig próbálkoztok, te 8 évig nem dolgozol, plusz amíg a gyerek oviba megy, meg találsz egy másik helyet.
Jó reggelt! Mások is járnak orvoshoz, lombikoznak, végigmennek az egészen, de munka mellett!
Valószínűleg a férjed ezt unhatta meg, és szeretné, ha te is keresnél egy kis pénzt. Főleg, hogy ez az egész "babaprojekt" ezen a szinten nincs ingyen!
Azon is gondolkodj, hogy most 100% ki vagy szolgáltatva. Ebben az életben semmire sincs garancia. Mi lesz veled, ha különmentek? Esetleg úgy, hogy te egy picivel maradsz egyedül? Egyáltalán nem mindegy, hogy 25 ezres gyes-ből, vagy maximum gyed-ből kell kihúzni egy-két évig.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nálad kifogás arra, hogy otthon tudj lenni. Ne aggódj, ha lesz baba, annyit ülhetsz bezárva otthon, hogy meg is unod!
Én is benne vagyok az orvoshozjárkálós időszakban, de munka mellett. Már megőrültem volna, ha nem dolgoznék.
A férjedtől meglepő lépés volt ez az állásinterjú, de szerintem nem azt jelenti, hogy nem akar gyereket.
Neked is jót tenne, ha eljárnál dolgozni.
Mondjuk nem kell szetszedni a kérdezőt, nem minden munkahely olyan ahol annyiszor és olyankor lehet eljönni szabira amikor épp az orvos miatt az jó lenne… vagy bizonyos vizsgálatok időpontja hormonális dolgokhoz kötött.
Én is olyan helyen dolgozom, hogy mivel a helyettesítést nem tudják megoldani ezért kb 2 ilyen után felmondanának.
Kérdező beszéljetek meg ezt a dolgot , most kvázi rad erőltette a munkát…. Ami ha nincsenek anyagi gondjaitok nem ez volt a terv.
Hát, nehéz. Egyrészt azok is opciók, amiket előttem írtak, vagyis félt, hogy becsavarodsz a várakozásba, vagy azt szeretné, hogy dolgozz. Több, mint egy éve vagy otthon, őszintén szólva nekem az lenne a logikus megoldás, hogy valami olyan melót keressek, ami rugalmas, vagy részmunkaidős, mert erre még így éveitek rámehetnek, nem éri meg annyit otthon ülni.
Viszont az gyanús, hogy ezt a munkát így ráderőltette. Mármint basszus, egy mindjárt 40 éves férfi nem ér már rá ezzel annyira, hogy most egy évig ne próbálkozhatok. Pláne, hogy rizikós is a teherbe esés. Nincs már olyan sok ideje. Az meg még aggasztóbb, hogy megbeszétetek valamit (idén a babára koncentráltok), erre ő pár nap múlva a hátad mögött teljesen az ellenkezőjét teszi.
Én nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, hogy miért vert át, miért döntött valamiről a fejem felett, szeretne-e egyáltalán gyereket. És ha igen, akkor szembesíteném, hogy húzzon bele, mert ha sokáig vártok, akkor lassan nagypapa és nem apa korban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!