Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nem akar gyereket?
Miért költözne be a földi pokolba, ahol ő le van sz@rva és csak a gyerek létezik neked?
Nem nagy cucc ez megunta az ősanyaságodat.
Lehet széjjel menni ha nem tetszik.
Én azt láttam valamikor televízióban, hogy nem érdemes "rágörcsölni" a gyerek témára.
Szörnyű volt látni, ahogy nők sírtak-ríttak, mert nem jött a baba... ezt a magzat is bizonyára megérzi "valahogyan" és menekülőre fogja! (Kozmikus vonzás törvénye...)
Tiszteletre méltó és becsülendő a kemény erőfeszítésed kérdező - ha másként nem megy, akár örökbe is fogadhattok gyereket! :)
Hátha az örökbefogadás körülményei elindítják benned az anyasági szeretet rohamokat és már attól sikeres lesz a megfogantatás, hogy egy árva gyermekről fogsz gondoskodni. Ezt nőként írom!
Ui: félre ne érts, jó szándékból írom, amit írok! Nem, nem bántani akarlak egy percig sem. Kíméld meg magad az állandó őrlődéstől!
Igaza van az egyik előttem lévő válaszolnak.
6 éve együtt vagytok, valalkozasotok van,és egy ilyen komoly témát nem vagy képes vele megbeszelni?
Mi lesz veletek ha netán jön a gyerek? Ott is majd inkább ide irkalsz ki, mint leulj vele és megbeszéld?
Amúgy pedig hidd el jót fog neked tenni az ha kicsit kimozdulsz emberek között dolgozol, és nem otthonról.
Meg nem a gyereken jár az eszed állandóan. Értem én hogy ez minden vágyad, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!