Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Lassan 6 éve vagyunk együtt a férjemmel. Mindenünk megvan, anyagilag stabilan állunk, csak 1 gyerek hiányzik a teljességhez. 2020-ban megbeszéltük, hogy ott hagyom a munkahelyem, mert rengeteget kell járnom orvoshoz a baba ügyben, mert sajnos nem tudok egyszerűen teherbe esni, és minden hónapban nyomon kell követni a peteérést, plusz a hormonoktól is teljesen kikészültem. Össze is jött a baba az év augusztusában. Sajnos missed ab lett a vége a 10. hétben. Én akkor kértem egy kis időt, hogy fel tudjam dolgozni. Időközben én beletanultam teljesen a saját vállalkozásunk ügyei intézésébe, árajánlat készítés, áru beszerzés….tehát nem tétlenkedtem, mellette a háztartást vezettem, és természetesen nőgyógyászhoz jártam. Az újévi fogadalmunk is az lett, hogy ebben az évben szülők leszünk. A férjem 39 én 33 éves vagyok. Nagyon vágyom az anyaságra. Erre ma úgy jött haza a férjem, hogy 3/4 7-re megyek egy állásinterjúra ő már le is beszélte várnak. Köpni-nyelni nem bírtam. Persze annak örülök, hogy lehetnék emberek között, és pont olyan munka amit szeretnék is csinálni, de nem értettem. Elmentem. Mondom úgy sem vesznek fel, mert semmilyen képzettségem sincs, pedig oda kell nem is kicsi. Erre fel közölték, hogy mivel engem is szeretnek és a férjemet is, így hétfőn kezdek. A férjem ott ült mellettem. A pénz iszonyatosan jó, de van akinek sokkal jobban jönne mint nekünk, és én tényleg gyereket szerettem volna. Most pont feljött a téma, kérdezgette, hogy örülök neki? Persze ne legyen vita én csak annyit mondtam, hogy persze, bár én szülni szerettem volna. Erre a válasz: hát pedig a kettő kizárja egymást legalább egy évig. Bennem egy világ tört össze. Imádtam az előző munkahelyemet, hónapokig sírtam, hogy eljöttem onnan, de a baba miatt mégis megtettem. És most úgy érzem, hogy hátulról mellbe lettem szúrva. És talán ő már nem is akar gyereket….

2022. jan. 4. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ha 6 éve együtt vagytok, akkor egy ilyen fontos dolgot miért nem lehet megbeszélni egymással? De nem virágnyelven, meg találgatni, hogy jaj most mit gondolhat, vagy jaj ezt most miért csinálja, hanem kerek perec, kimondva a dolgokat, gondolatokat és várni a másik reakcióját. A gyakori népe nem fogja tudni megmondani, hogy mi van a férjed fejében. Neked is ki kellett volna nyitni a szádat, és nem csak egy félmondat erejéig, "Persze ne legyen vita én csak annyit mondtam, hogy persze, bár én szülni szerettem volna." Ez nem kommunikáció, ez édeskevés. Meg kell kérdezni tőle és meg fogja mondani, hogy akar-e gyereket.
2022. jan. 4. 22:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Saját vállalkozásunkban dolgozom. Gyedem lenne, hiszen bejelentett munkahelyem van, az évek alatt elsajátítottam mindent, kivéve a fizikai részét. Együtt kezdtük anno az egészet, de akkor én még 3 műszakban dolgoztam, a férjem vitte egyedül az egészet. Ez a mostani amit szerzett ez 9-19 között lenne. Azaz egésznap, szombat 9-13 vasárnap 9-12 óráig. Persze a hétvége “csak” minden második. És mint sokan feltételezik nem büdös a munka számomra, hiszen anno még gimi mellett is dolgoztam, majd utána gyárban 3 műszakban több mint 9 évet. Nem anyagi alapon múlik, és nem is azon, hogy nem szeretném csinálni, hanem azon, hogy ezt megbeszéltük, és én attól, hogy “itthon” vagyok, ugyanúgy dolgozom. Sokszor este 10-kor jutok el oda, hogy elmosogassak, vagy elindítsak egy mosást, mert addig csinálom a kimutatást, az árubeszerzést, a megrendelést, és esetleg van olyan, hogy akkor állok neki a másnapi ebédet megfőzni, mert tudom, hogy másnap nem lesz rá időm (jelenleg is csinálom a brassoit!)…. napközben rohangálok mint bolha a falon A-ból B-be. Tehát mielőtt kedves kommentelő azt írod, hogy nekem jó a seggemet mereszteni itthon, gyere és cseréljünk.
2022. jan. 4. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért költözne be a földi pokolba, ahol ő le van sz@rva és csak a gyerek létezik neked?

Nem nagy cucc ez megunta az ősanyaságodat.

Lehet széjjel menni ha nem tetszik.

2022. jan. 5. 05:16
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Én azt láttam valamikor televízióban, hogy nem érdemes "rágörcsölni" a gyerek témára.

Szörnyű volt látni, ahogy nők sírtak-ríttak, mert nem jött a baba... ezt a magzat is bizonyára megérzi "valahogyan" és menekülőre fogja! (Kozmikus vonzás törvénye...)

Tiszteletre méltó és becsülendő a kemény erőfeszítésed kérdező - ha másként nem megy, akár örökbe is fogadhattok gyereket! :)

Hátha az örökbefogadás körülményei elindítják benned az anyasági szeretet rohamokat és már attól sikeres lesz a megfogantatás, hogy egy árva gyermekről fogsz gondoskodni. Ezt nőként írom!

Ui: félre ne érts, jó szándékból írom, amit írok! Nem, nem bántani akarlak egy percig sem. Kíméld meg magad az állandó őrlődéstől!

2022. jan. 5. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az egyik előttem lévő válaszolnak.

6 éve együtt vagytok, valalkozasotok van,és egy ilyen komoly témát nem vagy képes vele megbeszelni?

Mi lesz veletek ha netán jön a gyerek? Ott is majd inkább ide irkalsz ki, mint leulj vele és megbeszéld?

Amúgy pedig hidd el jót fog neked tenni az ha kicsit kimozdulsz emberek között dolgozol, és nem otthonról.

Meg nem a gyereken jár az eszed állandóan. Értem én hogy ez minden vágyad, de...

2022. jan. 5. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha te elmész házon kívüli munkába, ki fogja megcsinálni a vállalkozásotok ügyeit és a házimunkát, főzést?
2022. jan. 5. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!