Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom azt mondja érezni kell a babavàllalàst De azt mégis mikor fogja érezni ? Mert én màr érzem😪🤦
Igen, azt érezni kell. És akkor vállalni, ha mind a ketten akarjátok, és érzitek is, és anyagilag IS rendben álltok.
Azt pedig nem lehet tudni, ki mikor érzi. De ha akar egyszer, akkor kár aggódni.
Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
Valószínűleg sosem fogja .
Egyre kevesebben akarnak gyereket.
Igen, érezni kell.
Én 18 évesen úgy voltam vele, hogy lehet, hogy érezni fogom, volt egy énem, ami akart babázni...
Most 25 vagyok és egyszerűen az a kis hajlandóság is kipusztult bennem az egészre. A terhesség gondolatától már irtózom, saját gyereket soha nem akarok és ez az érzés egyre erősebb bennem. Máséval elvagyok, de nem mozgat meg bennem semmit. Egy akármilyen másik élőlény előbb hat meg, mint egy gyerek. Osztálytalálkozón felmerült a kérdés, ott úgy fogalmaztam, hogy ha a küszöbömön találnék egyet, valószínűleg bevinném, mert minden adott hozzá, hogy maradjon. De azért reménykednék abban, hogy jön érte valaki és magamtól soha nem tennék lépéseket azért, hogy legyen. Főleg azért nem, hogy teherbeessek. Attól konkrétan rettegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!