Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tud azonosulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud azonosulni a férjem az apa szereppel?

Figyelt kérdés
4 hónapos kislányunk van és a párom minden este csavarog,persze mindent a munkàra fog! Igen,valahol amiatt,részben megértem mindketten vállalkozók vagyunk,de azért nagyon sokszor tudom hogy csak nem akar haza jönni,mert nem tud mit kezdeni ezzel az új helyzettel,pedíg először ő akarta a babát..nem tudom màr hogy kezeljem ezt a viselkedést..

#házasság #babavállalás #házassàg megromlása
2016. aug. 7. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos a gyerekünk, vagyis hasonló a szituációnk. De csak a gyerek korában, az én férjem szeret minket, a gyereket is szereti gondozni.

Lehetne azzal érvelni, és biztos sok mártír anyuka fog is itt utánam, hogy a férfiak nem tudnak mit kezdeni egy csecsemővel. De egyrészt a férfiak nem csökött agyú bolondok, mint ahogy a társadalom szereti őket beállítani és nekik meg jó ez a szerep.:) Másrészt, ezzel TÉGED hagy cserben, nem csak a gyereket. TÉGED nem sajnál, amiért egyedül vagy egész nap, nem tudsz felnőtthöz szólni. TÉGED kényszerít rá, hogy egyedül végezd a házimunkát (gondolom, hiszen ő este ér haza) és TÉGED hagy egyedül az általad is említett új helyzettel. Talán neked nem új?

Talán te nem akarsz néha találkozni a barátnőiddel?

Nem is tudom, mit tennék a helyzetedben. Én biztosan már az első alkalommal, amikor észreveszem, hogy nem tart ki mellettem maximálisan, elbeszélgettem volna vele, hogy mi történt, miért nem szeretne velünk lenni. Én biztosan csalódnék a férjemben nagyot, de itt sok nő simán benyeli az ilyesmit, még többet is, szóval lehet, ufó vagyok.:)

2016. aug. 7. 09:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Hidd el én az első alkalom után próbálkoztam ezt megbeszélni,nem mondom néha nagyon ki is akadtam és nem mindíg sikerült békèsen,akkor arra fogta hogy feszkó an otthon azért húz el,ha kedvesen próbálkoztam mást talál ki,kifogás mindíg van,és már nem igazáb tudok békésen hozzá állni a kilengésekhez.. Viszont mikor össze pakoltam hogy lelépünk bőgve könyörgött,és ment minden tovàbb szerintem lehet nem akarja ezt de fél hogy mi lesz ezután..
2016. aug. 7. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már a kórházban is fürdettem, fura egy ember.

A szülésnél se volt ott?

A kilenc hónap alatt sem foglalkozott a pocaklakóval?

Tényleg kérdezd meg, szépen, szelíden, hogy akkor ő ennyi volt?

2016. aug. 7. 10:09
 4/8 A kérdező kommentje:
A terhesseget vegig izgulta allandóan a baba járt a fejében,a szülésnél is ott volt igaz csak a vajúdóban utána a szülőszoba előtt várt mert komplilációk voltak.haza hoztuk a picit es minden megváltozott az első naptól egyedül hagyott a feladattal..
2016. aug. 7. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ő családja milyen volt?

És most milyen a kapcsolatod velük?

Ők nem tudnak hatni rá?

2016. aug. 7. 11:22
 6/8 omba ***** válasza:
100%

Valamit, bármit csinált már a gyerekével?

Legközelebb add a kezébe, hogy pelenkázza csak át - szelíden, kedvesen: meg kell tanulnia.

Hátha valami kis siker ráébresztené, hogy mégis csak apa már!

2016. aug. 7. 17:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Mar pelenkázta,fürdette vigyázott rá aminek mindig üvöltés a vége mert neki fontosabb a saját kényelme mint hogy energiát fektessen a gyerekbe..
2016. aug. 7. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát az gáz... nekem semmi traumát nem jelentett, se a hajnali felkelés, se az, hogy ebéd helyett, vagy közben átpelenkázzam....

Az a baja, hogy most kényelmes, de én meg látom már tini, meg felnőtt korukban, hogy milyen erős kötődésük van hozzám. Biztosan ezek a dolgok is belejátszanak.

Szóval kicseszik veled, a gyerekkel, meg a saját apaságával is.

2016. aug. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!