Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor éreztétek hogy keszen alltok a babavállalásra?
Hát az esetek döntő többségében csak szimplán nem akar gyereket (még). Ez nyilván olyan dolog, amire nem tudod rábeszélni, hanem egyszerűen majd úgy fogja gondolni, hogy mostmár akar.
Ez persze kortól is függ. De azért általában 30 éves kor alatt nem nagyon szeretne senki gyereket még.
Nekem már 21-22 évesen tiszta sor volt, hogy szeretem a gyerekeket, és akarok is sajátot.
Aztán valahogy úgy alakult a dolog, hogy olyan lányokkal jöttem össze, akivel nem tudtam volna ezt elképzelni, és ha bejelenti, hogy becsúszott a baba, biztos hogy kétségbeesek.
Egyszerűen sem feleségként sem anyaként nem lett volna olyan, amilyenre vágytam, így nem is akartam magam elkötelezni.
Aztán megismertem a feleségem, és hamar úgy éreztem, hogy ő lesz a megfelelő. Vele el tudom képzelni az életem, és jó anya is lesz, meg jó feleség is. Már az első hónapokban ábrándoztam olyanról, hogy bejelenti, hogy terhes, meg milyen szép lenne nagy pocakkal, kivirulva, meg fehér ruhában. :)
Úgyhogy nem is vártam sokat, és megkértem a kezét.
Azóta van két gyerekünk, és be is bizonyosodott, hogy csodálatos feleség és anya. És alig várom, hogy harmadszorra is anyává tegyem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!