Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mikor éreztétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mikor éreztétek hogy keszen alltok a babavállalásra?

Figyelt kérdés
Ha egy ferfi azt mondja nem àll készen még rà,mit is érthet ez alatt?tenyleg magaban nem bizik h kepes lenne ra?Vagy a parjaval szemben bizonytalan esetleg meg varni akar h biztos a parja legyen a gyereke anyja?aki volt hasonlo helyzetben hogy a parja babat szeretett volna de mint ferfi visszalepett es meg idöt kert h nem all keszen ra megirna mire gondolt mi miatt akart meg varni?es vegül mikor elhatarozta mi miatt tette?mit erzett?
2016. jún. 2. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Hát az esetek döntő többségében csak szimplán nem akar gyereket (még). Ez nyilván olyan dolog, amire nem tudod rábeszélni, hanem egyszerűen majd úgy fogja gondolni, hogy mostmár akar.

Ez persze kortól is függ. De azért általában 30 éves kor alatt nem nagyon szeretne senki gyereket még.

2016. jún. 2. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 21-22 évesen tiszta sor volt, hogy szeretem a gyerekeket, és akarok is sajátot.

Aztán valahogy úgy alakult a dolog, hogy olyan lányokkal jöttem össze, akivel nem tudtam volna ezt elképzelni, és ha bejelenti, hogy becsúszott a baba, biztos hogy kétségbeesek.

Egyszerűen sem feleségként sem anyaként nem lett volna olyan, amilyenre vágytam, így nem is akartam magam elkötelezni.

Aztán megismertem a feleségem, és hamar úgy éreztem, hogy ő lesz a megfelelő. Vele el tudom képzelni az életem, és jó anya is lesz, meg jó feleség is. Már az első hónapokban ábrándoztam olyanról, hogy bejelenti, hogy terhes, meg milyen szép lenne nagy pocakkal, kivirulva, meg fehér ruhában. :)

Úgyhogy nem is vártam sokat, és megkértem a kezét.

Azóta van két gyerekünk, és be is bizonyosodott, hogy csodálatos feleség és anya. És alig várom, hogy harmadszorra is anyává tegyem. :D

2016. jún. 2. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamikor 30 körül. Utólag persze azt mondom lehetet volna pár évvel korábban is, de akkor még úgy éreztem nem. Mindegy így alakult, így is jó. :)
2016. jún. 2. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
A férjem nevében is írom, sokat beszélünk a gyerekvállalásról, egyikünk sem áll még készen, csak készülgetünk. :) Mindketten úgy gondoljuk, hogy még jó lenne picit csak kettesben lenni, saját célokat megvalósítani, kettesben nyaralni, ... Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a gyerekeket, de egy gyerek nagy felelősség, onnantól jó ideig csak ő fogja kitölteni az életünket és erre még nem állunk készen.
2016. jún. 2. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Több oka lehet, ezt csak ő tudja. Az én párom nem akar gyereket amíg nem tudja neki biztosítani a jó életet. Jelenleg kicsit több mint a minimálbérből élünk, persze be lehetne vállalni így is gyereket, de ez nem nevezhető jó életnek. Nem tudnánk jó oviba járatni mert az sok pénz, nem tudnánk jó iskolába járatni, nem kaphatna meg mindent amit akar. Ez zavarja őt, ezért inkább nem akar még gyereket. Talán később majd ha jobb lesz a helyzet akkor jöhet a gyerek.
2016. jún. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!