Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem a férjem nem akar gyereket, nektek mi a véleményetek?
7éve élünk együtt,1éve össze is házasodtunk.A kapcsolatunk elején beszéltünk a baba dologrol,mivel neki az előző házasságából van 2 gyereke(mostmár közép sulisak) és én csak ugy akartam bele menni komolyabban a kapcsolatunkba,ha idővel lesz közös gyerek is,akkor azt mondta,hogy ő is szeretne sőt a mai napig is azt mondja ,hogy majd egyszer szeretne különben nem vet volna el,de viszont mindig vannak kifogások,legalább is ugy érzem,hogy azok.Amig nem volt munkám az volt a gond ,most amikor van ,akkor majd ha álandóra fel vesznek,néha azt is mondja ,hogy nem elég csak munkába álnom ,nem tudom pontosan mire céloz ezzel
Ő jol keres én is keresek valamenyit.Idősebb nálam ,én 27 vagyok ,ő 42,nem tudom medig akar várni.Egyszer terhes maradtam ,akkor azt mondta,hogy nincs itt az ideje ,ugy,hogy nem tartottuk meg a babát ami miatt nagyon szomoru voltam ez kb 2éve volt,azota gond van a menstruáciommal ,van amikor el marad 1,2 hónapig,a nőgyògyászom tavaly azt mondta,hogy probálkozunk a babával ,mivel ha nem jön meg az azt jelenti,hogy nem vagyok termékeny és,ha nem sikerül időben tudjuk lépni ,ne legyen késo,a férjem tudja ,de akkor sem akar még babát,ha együtt vagyunk nagyon vigyáz,ha mondom neki,hogy probalkozni kellene azt mondja,hogy nem ém vagyok az egyetlen akinek AB ja volt,mintha hidegen hagyná a dolog,azt mondja ,hogy nincs itt az ideje majd jövőre ,de ezt hajtsa mindig.Nagyon el vagyok keseredve,ha hallom,hogy valaki babát vár a baráti körünkből ,a családból el szomorodom ,örülök én nekik,csak nem mindegy,mert annyira vágyom rá ,és félek,hogy nekem nem lehet,de nem tudhatom,mert nem is próbálkoztunk.Mostmár azon gondolkodom,hogy elhagyom ,nagyon szeretem ,de nem akarok baba nélkül élni.Ezt le számitva a kapcsolatunk jól müködik mindenről tudunk beszélni kivéve ezt a témát ,ha fel hozom annyit mond,hogy majd lesz semmi mást,én meg már csak erre gondolok.Bocsi,ha tul hosszura sikeredett,csak igy,hogy meg osztom veletek kicsit könnyebb.
Ugyan azt tudom mondani amit a legutóbb is. Bár akkor írtál még jó pár dolgot ami teljesen kizáró ok ahhoz, hogy gyereket vállaljatok például fejújítás közepe, kicsi lakás stb stb.
Nézd, eddig még normális állásod sem volt. Mire vállalnál gyereket de tényleg? Már az előző kérdésednél is leírtuk, hogy ez így nettó felelőtlenség és egyáltalán nincs meg a hátteretek hozzá, a körülmények kicsit sem ideálisak és a párodnak igaza van.
Mivel érvel? Ha te gyereket akarsz akkor neked menni kell azutan.
Túl fiatal vagy megh ilyen hormon gondod legyen! Gyogyitasd meg magad! Minden jót kívánok!
Lehet,hogy magának sem ismeri be de ő már szerintem nem tervez további gyermekkel.
A kapcsolatotok jövőjét valószínűleg ennek tudatában kell tervezned.
"néha azt is mondja ,hogy nem elég csak munkába álnom ,nem tudom pontosan mire céloz ezzel"
Azt jelenti, hogy a mostani munkahelyed nem alkalmas arra, h csedet/gyedet kapj. Szülni határozatlan szerződéssel érdemes menni.
Butaság volt elvezetni :( lehet hogy több esélyed már nem lesz :(
Az anyagiak kizárva akkor v mi más oka lehet hogy var, szerintem nem akar babát azért tolja , napról napra....
Nagyon önző ilyen szempontból hogy csak magára gondol. :(
Egy jó párkapcsolat lényege az egyetértés, kompromiszum , minden add vagy kap egy kicsit.
A párod nem foglalkozik azzal hogy benned mi zajlik :( de szexelni szexel veled.
Dehogy akar ez a férfi gyereket.
Már felenvelt 2-öt, akire fizeti a gyt-t.
Már csak élni akar, a fiatal feleségével.
Bedoltél a rossz dumájának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!