Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugy érzem a férjem nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy érzem a férjem nem akar gyereket, nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

7éve élünk együtt,1éve össze is házasodtunk.A kapcsolatunk elején beszéltünk a baba dologrol,mivel neki az előző házasságából van 2 gyereke(mostmár közép sulisak) és én csak ugy akartam bele menni komolyabban a kapcsolatunkba,ha idővel lesz közös gyerek is,akkor azt mondta,hogy ő is szeretne sőt a mai napig is azt mondja ,hogy majd egyszer szeretne különben nem vet volna el,de viszont mindig vannak kifogások,legalább is ugy érzem,hogy azok.Amig nem volt munkám az volt a gond ,most amikor van ,akkor majd ha álandóra fel vesznek,néha azt is mondja ,hogy nem elég csak munkába álnom ,nem tudom pontosan mire céloz ezzel

Ő jol keres én is keresek valamenyit.Idősebb nálam ,én 27 vagyok ,ő 42,nem tudom medig akar várni.Egyszer terhes maradtam ,akkor azt mondta,hogy nincs itt az ideje ,ugy,hogy nem tartottuk meg a babát ami miatt nagyon szomoru voltam ez kb 2éve volt,azota gond van a menstruáciommal ,van amikor el marad 1,2 hónapig,a nőgyògyászom tavaly azt mondta,hogy probálkozunk a babával ,mivel ha nem jön meg az azt jelenti,hogy nem vagyok termékeny és,ha nem sikerül időben tudjuk lépni ,ne legyen késo,a férjem tudja ,de akkor sem akar még babát,ha együtt vagyunk nagyon vigyáz,ha mondom neki,hogy probalkozni kellene azt mondja,hogy nem ém vagyok az egyetlen akinek AB ja volt,mintha hidegen hagyná a dolog,azt mondja ,hogy nincs itt az ideje majd jövőre ,de ezt hajtsa mindig.Nagyon el vagyok keseredve,ha hallom,hogy valaki babát vár a baráti körünkből ,a családból el szomorodom ,örülök én nekik,csak nem mindegy,mert annyira vágyom rá ,és félek,hogy nekem nem lehet,de nem tudhatom,mert nem is próbálkoztunk.Mostmár azon gondolkodom,hogy elhagyom ,nagyon szeretem ,de nem akarok baba nélkül élni.Ezt le számitva a kapcsolatunk jól müködik mindenről tudunk beszélni kivéve ezt a témát ,ha fel hozom annyit mond,hogy majd lesz semmi mást,én meg már csak erre gondolok.Bocsi,ha tul hosszura sikeredett,csak igy,hogy meg osztom veletek kicsit könnyebb.

2019. nov. 18. 01:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Na latod? Ez a baj azzal ha nem korodbeliekkel ismerkedsz... Az o elete teljesen mashol jar mint a tied, sztem soha nem lesz kozos gyereketek.
2019. nov. 18. 07:36
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
ha most belemenne sem lennél sokkal előrébb. Nincs fix állásod, ahova bedolgoztad magad, ahonnan majd rendesen kanál szülés után keresetpótló juttatást, csedet, gyedet. Arra nem gondolsz, ha magadra maradsz (mert benne van a pakliban akkor is, ha közös elhatározásból születik a gyerek) és egyedülálló anya leszel, miiből és hogyan fogod felnevelni? már fizet két gyerek után tartásdíjat, a fizetése MAXIMUM(!) 50%-a terhelhető gyerektartás jogcímén és már fizet kettő után, a tiétek lenne a harmadik, így maximum ennek az 50 %-nak a harmada lenne az, amit vonnának tőle, ha kenyértörésre kerülne a sor. Sosincsen arra garancia, hogy két ember együtt marad, a ti kapcsolatotok meg pláne nem tűnik valami stabilnak, ha ilyen alapvető dolgokban nem bírtok dűlőre jutni és Te is becsapva érzed magad. Minimum, hogy úgy vállalsz felelősen gyereket, hogy tudsz gondoskodni róla egymagad is, ha úgy alakul, márpedig ha éppenhogy csak elkezdtél dolgozgatni és még állandóra sem vagy ott, hovatovább saját bevallásod szerint is csak keresel valamennyit, az minden, csak nem felelős gyermekvállalás. Nem értem miért mentél hozzá így, ha ennyire gyerekre vágysz, ő ráér, neki már van kettő. Kereshettél volna/vagy kereshetsz korodbelit, hasonló vágyakkal a közeljövőben, de akkor is jobban oda kell tenni magadat, egzisztenciálisan is az alapokat megteremteni, nem arra kell apellálni, hogy az épp aktuális pasi majd gyerekestől eltart, amíg te hobbiból hazaviszel valamennyit. Ezt sem igazán értem:"ha együtt vagyunk nagyon vigyáz". Konkrétan védekezik? Gumit húz? Csak mert ha nem és a védekezés annyi, hogy Kelenföldnél kiszáll, akkor simán terhes maradhatsz, aztán majd megint zavar abortuszra vagy megtartod akarata ellenére és lelép, Te meg egyedülálló anya leszel. Így ha nem akar és a "nagyon vigyáz" csak megszakítást jelent, én a helyedben vagy védekeznék rendesen, vagy felkészülnék rá, hogy egymagam is el bírjam tartani, bármilyen zűr is van a ciklusoddal éppen. Mindettől függetlenül, ha aggódsz, magadat kivizsgáltathatod első körben, az mindenképpen hasznos és nem kell hozzá a partner. 27 éves vagy, semmiről nem maradtál le, de döntsél végre mit is akarsz, mikor és a szerint tervezd és építsd fel az életed és sose támaszkodj kizárólag a partneredre, mert nagyon megütheted a bokádat, ha még az anyagi függetlenséget sem sikerült egy szikrányit sem megalapoznod a harminchoz közel.
2019. nov. 18. 10:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos bedőltem neki és hittem neki,be ismerem,hogy nagyon buta voltam,nagyon bánom is.
2019. nov. 18. 10:16
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen emberrel 5 percet nem tudnék eltölteni mint a férjed. Az egészségeddel szórakozik, teljesen önző indokok miatt.

Azt mondja hogy szeret, aztán menj abortuszra. Sajnos ha azt mondta menj abortuszra, nem szeret ez senkit. Szegény meglévő gyerekeit is sajnálom, ilyen ember az apjuk.

2019. nov. 18. 10:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

El kéne gondolkodnod, hogy mit szeretnél elérni az életedben.

Mert ha mások a céljaid akkor már ma, el kéne kezdened gondolkodni a váláson.

Igazából ennyi, nincs más lehetőséged.

2019. nov. 18. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:
35%
Fuuuu,abortusz! Megis tarthattad volna akkor a babát,ő meg menjen amerre akar.Ja ,nem is,mivel nem bírtad volna egyedül eltartani,felnevelni.Nem hiába mondják,annyi gyereket vállalj,amennyit egyedül is el tudsz tartani.Ha egyet se,akkor ne szülj.
2019. nov. 18. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Én sem értem miért kell sulykolni a kérdezőbe, hogy meg kellett volna tartani a babát... NEM!

Könyörgöm munkája sem volt, egy kis lyukban laknak még most is. Hogy lehet egy ilyen szituációban támogatni a gyerekvállalást? Miért kell erősíteni, hogy szabad a semmire szülni???

2019. nov. 18. 13:58
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem a kérdező nem akarta megtartai, hanem a pasija (már férje) védekezett esetlegesen, és mikor terhes lett, a pasi nem akarta megtartani (a jó anyagi helyzete és a nagy szerelme ellenére), a kérdező igen.

Azért dobálózzunk már így az abortusszal, ebben az esetben pont nem lett volna szükséges rákényszeríteni a kérdezőre, ha egy normális férfi lett volna.

2019. nov. 18. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
Hát pont hogy a normális férfi nem fog a semmire gyereket vállalni. Aki úgy áll hozzá, hogy oké, hogy neked munkád sincs és helyünk sincs a gyereknek de vállaljuk be mert jajj de cukik a babák az egyáltalán nem normális ember. Miért kellene így kicseszni egy gyerekkel? Miért nem lehet felelősségteljesen?
2019. nov. 18. 15:26
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Azért mert a felelősségteljes az lett volna, ha védekeznek, de ha már terhes, és meg tudják oldani mert van bevétel, akkor nem a nő egészségét kockáztatja be.
2019. nov. 18. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!