Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és meghalt a párom! Jogos amit gondolok/érzek? Lent kifejtem!
A párom nemrég sajnos elhunyt, viszont a halála előtti hetekben furcsán viselkedett, minden jel arra utalt, hogy volt valakije. Még szakítani is akart, persze ezt nem mondta így ki de utalgatott rá! Nagyon titkolózott, rejtegette a telefonját - mivel rajta is kaptam egyszer, hogy nagyon írogat valakivel persze állítása szerint csak haverral, de gyanúsan takargatta, hirtelen soha nem ért rá, nem akart szexelni se, stb. Sőt még egyszer "poénból" mondott is valami olyat, hogyha én nem lennék neki akkor valaki már sorba állna nála(?) vagy valami ilyesmit. Pedig rendben voltunk és nem volt semmilyen vitánk! Én nagyon szerettem őt, bíztam benne és nem elég, hogy meghalt, de nagyon valószínű, hogy még el is árult engem, hazudott. Viszont a telefonját nem volt lehetőségem megnézni és az ugye a családjánál van.
Arra gondoltam, hogy elkérném tőlük a telefonját, hogy megnézhessem az üzeneteit de lehet bunkóság lenne ilyet kérni és a személyes dolgaiban turkálni, de közben meg úgy érzem jogom van tudni az igazat! Mert nagyon fáj, hogy nincs már itt de közben haragszom is rá ahogy viselkedett főleg ha meg is csalt. És tudom már felesleges abból a szempontból hogy már nincs itt, de ha esetleg lenne kézzelfogható bizonyítékom akkor lehet, hogy könnyebben el tudnám engedni és könnyebb lenne lezárni. Szerintetek?
Nem biztos, hogy a családja csak úgy átfogja adni neked a telefonját! Mégiscsak a telo egy magánélet, amit akkoris illik tiszteletben tartani ha már neghalt! Nem vagy te nyomozó, hogy rejtélyek miatt lefoglald a telefonját!
Ha takargatta a telojat abból neked kell levinni a köverkeztetéseket, lépj túl rajta!
Először is őszinte részvétem neked :(
Megértelek téged, az ember mindig tudni akarja az igazat, de amit szeretnél teljesen értelmetlen lenne.
Ha ki is derülne valami azzal csak nehezítenéd a gyászodat. Rengeteg kérdés lenne benned amire esélyed sem lenne válaszokat találni.
Emlékezz csak a szépre
Nem elég, hogy meghalt?! Hogyan lehet így gondolkodni?! Mintha direkt tette volna ellened!
Elmesélek haloványan egy sztorit. Egy lánybarátom nagy krízisben volt a párjával gyerekek mellett, elkezdett megbolondulni, nem akarta elfogadni a szakítást, öngyilkossággal zsarolt, a lány patthelyzetbe került, majd tényleg megtette. A halála után derült ki, hogy drogozott és az váltotta ki belőle. De a lány nem arra fog emlékezni, hogy az utóbbi idő milyen rossz volt. Ráadásul drogozás ellenére előre tudta a srác, hogy másik pasi csak kihasználja a lányt. Ezért valójában féltette és idióta módon ide menekült. Ez volt az egyetlen hibája, ami még épeszűség idejére fogható. A lány nem gyűlölködik és nem hibáztatja, pedig a gyerekek nélküle nőlnek fel. Ez nem álszentkedés, csak nincs értelme halál után további rosszat direkt módon kutatni és még azon fortyogni. Vagy esetleg kérj fel egy szellemidézőt.
Bár egy részben megértem, hogy az ember tudni akarja az igazat. De nem ilyen stílusban kéne nyomni, hogy még meg is halt és ezzel mit tett velem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!