Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akarja, hogy fogyjak. Lehet ez normális?

Figyelt kérdés

Régen mikor még vékonyabb voltam sok problémát okozott köztünk, hogy néha napján bepróbálkoztak nálam más pasik. Szerintem erre sosem adtam okot, de alapból közvetlenebb tipus vagyok, amit sokan félreértenek. Volt egy időszakunk mikor nagyon féltékeny volt a férjem mindenkire, még az is zavarta, ha valaki rám nézett. Akkoriban már-már az őrület határait súrolta pl.meg akarta szabni milyen képet tölthetek fel netre, milyen ruhát vegyek fel, kikkel barátkozzak stb. Elkezdtünk párterápiára járni, ami sokat segített, toxikusból egész kiegyensúlyozott, boldog kapcsolat lett. 9 éve vagyunk együtt, sok mindenen keresztül mentünk már. Van egy 1 éves kisfiunk, remek apuka és férjként is odateszi magát, de mostanában megint elkezdett furán viselkedni. Szülés után maradt rajtam 17kg felesleg, ami engem szörnyen zavar, semmi ömbizalmam miatta, utálom azt az alakot, amit a tükörben látok, mert mindig is sportos, vékony lány voltam. Hiába tudja, hogy mennyire nem vagyok kibékülve ezzel szatyor számra hordja haza az édességet, gyors kaját, cukros üdítőket stb. Ha megyek edzeni gyakran mondja, hogy minek, neki így is tetszem, nincs szükségem arra, hogy fogyjak. Mondtam már neki, hogy szerintem direkt csinálja, mert így nincs benne féltékenység, azt gondolja, hogy így úgy sem kellenék senki másnak. Tagadta, de láttam rajta, hogy van benne igazság. Leültünk komolyan átbeszélni, mert a párterápia óta nagyon odafigyelünk a megfelelő kommunikációra (régen sokszor itt csúsztak el a dolgok), és arra jutottunk, hogy talán normális is lehet, hogy így érez. Mármint rossz lehetett neki anno látni, hogy sokan azt hiszik nem elég jó hozzám, más pasik úgy gondolták le tudnak csapni a kezéről. Valahol mégis azt érzem ez nem egészséges hozzáállás, abnormális gondolat, hogy dagiként majd örökké vele maradok. Nem mondott persze ilyet, de lényegében erről van szó.

Mit gondolsz erről? Lehet normális dolog, hogy nem akarja, hogy egészséges, normál súlyú legyek, mert fél, hogy akkor megint előkerülnek olyanok, akik nem tarják tiszteletben, hogy házas vagyok? Azt mondja bennem megbízik, tudja sosem csalnám meg, de attól még zavarná, ha megint "udvarlóm" lenne.

2024. máj. 28. 13:35
1 2
 1/11 Laylah ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd meg neki, hogy csecsemővel a karodon úgysem repülne rád senki, ha lefogynál, akkor sem.
2024. máj. 28. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem, kérdező, én ilyen kapcsolatba 1000%, hogy nem szültem volna.
2024. máj. 28. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy ez normális dolog. Szeintem a párod elnézhetne egy pszichológushoz terápiára, amíg helyrehozzák az önbecsülését. Az egész hiszti nem rólad szól, hanem arról, hogy fél, hogy másoknál kevesebbet ér.
2024. máj. 28. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mármint rossz lehetett neki anno látni, hogy sokan azt hiszik nem elég jó hozzám, más pasik úgy gondolták le tudnak csapni a kezéről."

Azt, hogy te egy incelhez mentél nőül 😕

2024. máj. 28. 14:15
 5/11 anonim válasza:
100%

Azt akarja inkább, hogy egészségügyi gondjaid legyenek a sok cukros ételtől, gyorskajától?

Neked már gondoskodni kell egy gyerekről is, csak nem akarja hogy beteg legyél.

Igenis fontos a mozgás egészséges keretek közt, és ha te úgy jobban érzed magad hogy fogysz, legyen erre is tekintettel, ne csak a saját vágyaira.

2024. máj. 28. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges az az ember, nem is értem, hogy bírtál egy ilyen birtokló, önbizalomhiányos emberrel együtt maradni, és akkor még gyereket is szülni neki. Nem félsz tőle? A végén még a nagy félelmében, hogy "udvarlód lesz", inkább megcsúfít valamivel, amikor elborul az agya... Az első lépés már meg is van efelé, zabáltatna, hogy maradj csak dagadt, nehogy rád nézzenek.

Kezeltesse magát!

2024. máj. 28. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Párterápia helyett szakítanod kellett volna a paraszttal!

De te ehelyett szültél egy ilyennek gyereket... Gratulálok!

2024. máj. 28. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Az elhízásnak vannak egészségügyi kockázatai. Lehet, hogy örökölni akar utánad.
2024. máj. 28. 15:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Fhu ez nagyon beteg... Jobban számít neki hogy ne kelljel másnak, mint hogy te így nem érzed jól magad a bőrödben? Milyen birtoklásmániás önző alak ez?
2024. máj. 28. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy annak idején kivágtad volna, szültél neki egy gyereket. Háát...szakít, szagol, ez van.
2024. máj. 28. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!