A hasam oldalról domború, ez normális? Fogyjak, vagy ne?
162 centi vagyok, 52 kiló. Minden nap sétálok egy-két órát így tempósan, és néha járok futni / kondizni, de ez nem rendszeres, csak ha időm van, ami mostanság nincs.
A lábaim vékonyak, meg a derekam is okés, csak ha nem nyomom ki direkt nagyon a hasamat, akkor alap állapotban a bordáim nagyon látszanak, vagyis az a két csücsök a mellem alatt, a kettő között meg ilyen horpadás van, már a hasamhoz és a csücskökhöz képest. De a hasam az körte alakú, még ha kicsit behúzom akkor is. Mondjuk nem tudom, hogy lehetne más, mert ahhoz, hogy lapos legyen, egy vonalban kellene lennie a bordáim közötti nagyon sovány résszel, az meg irreális. De nem lenne rossz. Amikor néztem képeket lapos hasról, ott mindenkinek olyan, hogy van a melle, aztán egyenesen le a csípőjéig, nincs ilyen folytonossági hiány, meg kilátszó bordák. Na értitek remélem...
Szóval elölről szerintem rendben van, de oldalról alul gömbölyű.
És ha nem húzom ki magamat, hanem görbén állok akkor kiáll.
Mit csináljak vele? Egyáltalán nem is tudom, hogy a 160 cm 52 kg rendben van-e vagy sem. Az emberek azt mondják, hogy de vékony vagyok, de nem tudom, én sem mondom senkinek, hogy de kövér vagy ember...
Na köszi a válaszokat:)
18/L
ne akard kilapítani azt a domborulatot, simán ilyen alkat vagy .(meg még több millió nő) A súlyarányod kiváló, erre akár büszke is lehetsz.. Ne nézegess olyan képeket, melyeken olyan nőket látsz, akikek ilyen az örökölt alakjuk. Inkább nézz baromi kövér nőket, és meglátod veled nincs semmi baj.
Ha valaki megjegyzést tesz az alakodra, azt hagyd ott.
Szerintem te alma alkatú lehetsz, úgyis mondják, hogy hasra hízó típus.
A körtéknek van olyan alakjuk, hogy lapos has, vékony derék, mégsem látszanak ki a bordáik.
Ha mindenképp a lapos has az álmod, akkor leadhatsz néhány kilót. Ha ugyanakkor felszedsz pár kiló izmot, ugyanúgy 52 kiló leszel, viszont sokkal jobb alakod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!