Csalónap után nem tudok visszatérni a normális étkezéshez, mert megveszek az éhségtől. Mitől lehet? Van ennek "tudományos" magyarázata?
- Túl kevés a kalória, koplalsz.
- Túl kevés a szénhidrát, éhezel.
Mennyi kalóriát eszel?
Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Egy pillanatra megzavarodtam, hogy múltbeli énem írta-e ki a kérdést. (Pont olyan magas vagy, mint én, és kb annyi kiló, mint mikor elkezdtem diétázni.)
Én mostanában tapasztalom azt, amit te, bár nekem egy hónap stagnálás után ez a szénhidrát liftezés segített újra beindítani a fogyást.
Amúgy nálam nagyon egyszerű a képlet: ha unatkozom, ehetnékem van, és mivel alacsony szénhidrát bevitelen vagyok, nyilván ki vagyok éhezve. Ha elfoglalom magam, elmúlik. Inkább elmegyek sétálni, kitakarítok otthon, elmegyek edzeni, bármi, csak ne kelljen leülnöm 1-2 óránál tovább "semmittenni". Ez főleg csalónap utánra vonatkozik, ha szigorú vagyok a diétában, akkor én is hibátlanul tudom tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!