Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem érti meg, hogy nem engedhetek meg magamnak akármit?

Figyelt kérdés

Engem ez nagyon zavar és ezt jól tudja, hogy kellemetlenül érint, de mindig ugyanott kötünk ki.

Egyetemista vagyok, nappalis egy nehéz szakon és mivel a tanulás, a jó eredmények az elsők számomra, így csak hébe-hóba tudok diákmunkázni.

Amióta együtt vagyunk a barátommal pedig félrerakni sem igen tudok, mert rengeteg programunk van. Amivel nem lenne baj, mert nagyon szeretek én is ide-oda elmenni, de ez már anyagilag sok. Ilyen múzeum, olyan múzeum, ilyen kávézó, olyan étterem, ide kirándulás, ott városnézés.Heti szinten szinte.

Oké, most ő mondja, hogy meghív és fizeti, de én nem szeretem, hogy ő fizet.

Eleinte még oké volt 1-2 alkalommal, de mostmár 4 hónapja együtt vagyunk, ezt nem engedem meg, higy mindent ő álljon.

Ő ezt nem igazán akarja megérteni, néha az jön le neki, hogy nem akarok vele találkozni.

Pedig dehogynem, csak mondjuk legyen elég annyi, hogy sétálunk, egymásnál vagyunk, ilyesmi. Persze, a kávézó, étterem is okés, de ne heti szinten, mert ez nekem tiszta anyagi csőd.

Hogy lehetne ezt megbeszélni?

2024. máj. 25. 23:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Néhány válasz azért elgondolkodtatott, és igyekszem változtatni a hozzáállásomon.

Igen, itt nem arról van szó, hogy meg akar vásárolni, ő ezt teljesen természetesnek veszi, hogy fizet a programokért, csak engem ez kellemetlenül érint, hiszen én ezt ritkán tudom viszonozni.

De nyáron többet tudok dolgozni, így azért jóval egyszerűbb lesz.

2024. máj. 26. 15:16
 22/31 anonim ***** válasza:
24%

20, ha unalmas emberek és félnek nem programozni, mert akkor egymással kell foglalkozni, megértem.

Kérdező, te meg majd szophatsz ezért cserébe, szó szerint. Az ilyen "kiherélnek, ha nem villanthatom a pénzt" pasik mindig benyújtják a számlát. Semmi nincs ingyen.

Majd emlékezz erre.

2024. máj. 26. 16:09
 23/31 anonim ***** válasza:
68%

#19 Ez nem a pénzről szól egy normális férfi részéről. Normális pasi is nem fog sírni azért, mert pénzbe került a program.

Most ha múzeumba megyek a barátnőmmel, mert tudom, hogy szereti a barátnőm a múzeumokat, az nem egy személytelen dolog. Viszont a belépőnek ára van, valakinek ki kell fizetnie. Basszus, vannak közös programok, amik pénzbe kerülnek, nem lehet mindig az a közös program, hogy ülünk a kanapén és sorozatot nézünk, meg együtt főzünk, mert egy idő után cseszett unalmas lenne, ha ezen kívül semmi mást nem csinálnánk, mert a barátnőm nem tudja megoldani anyagilag, hogy mindig mindent felesbe fizessünk, de azt se hagyja, hogy én álljak mindent az esetek nagyobb részében.

2024. máj. 26. 16:12
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
#22 A közös programokon is foglalkozol a pároddal normális esetben. Nem tudom mennyire kell szociálisan elbszottnak lenni, hogy valaki azt gondolja, hogy a programokra eljárkálás, meg az egymással foglalkozás egymást kizáró tényező legyen valakinek.
2024. máj. 26. 16:14
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

Nőként mondom, soha nem lesz itthon egyenjogúság. A nők többsége liberális, a férfiak inkább konzervatívak, de vissza lehet olvasni az ilyen (meg randin fizetős kérdéseket), és kibújik sok nőből a kitartott keleteurópai mentalitás. "Hát az én kis picsámat vigyék jobbra-balra, nehogy már fizessek, az a férfi dolga." 1 lépés előre, 2 hátra. Ami alapból nem zavarna, csak így engem sem vesznek komolyan, azt hiszik, átlag játszmázós Mancika vagyok.

És akkor azt se felejtsük el, hogy ez csak ad a sztereotípiának, hogy a nő a test, amit meg kell fizetni.

Az egyetlen, ami megnyugtat, hogy mikor ugyanezeket redditen írom le, és több nemzetből reagálnak rám, akkor néha kedvesen, néha kicsit élesebben, de megerősítenek abban, hogy jól gondolom, és nem kell játszmázni, és máshol a férfiak sem veszik herélésnek, ha a nőnek is van pénze.

(Mielőtt bármilyen incel nekiállna nekem segget nyalni, hogy "ilyen az igazi nő", fulladjatok meg.)

2024. máj. 26. 16:22
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha nem érti meg ki kell őt dobni.
2024. máj. 26. 16:38
 27/31 anonim ***** válasza:

" és máshol a férfiak sem veszik herélésnek, ha a nőnek is van pénze.

"

Itt egy diáklányról van szó, nem egy főállásban dolgozó nőről.

2024. máj. 26. 17:36
 28/31 anonim ***** válasza:
83%
25# De itt semmilyen kitartásról nincs szó😂 Igen, a nőnek is van pénze általában, de vannak átmeneti helyzetek, amikor valamelyik félnek nincs, mert épp elvesztette a munkahelyét és nem talál hamar, kitörte a lábát és egy hónapot táppénzen volt (nem mindenkinek van tartaléka), hirtelen minden pénzét el kell költenie mert beteg az anyja aki szegény vagy BÁRMI, jelen esetben mert a tanulás miatt kevesebbet tud dolgozni a csaj, ilyen esetben teljesen normális, ha a másik fél akkor állja az addig megszokott életvitelüket, amennyiben anyagilag belefér neki, és nem azt mondja, hogy hát ez szpás, akkor most dekkolunk a lakásban, amíg nem lesz megint pénzed.
2024. máj. 26. 20:39
 29/31 anonim ***** válasza:
83%

Neked önértékelési zavarod van, nincs önbizalmad!

Te azt hiszed hogy nem érdemelsz meg semmit.

Normális, egészséges!! férfi randizik, fizet, nem lehúz meg kihasznál.

Bár ilyen lenne az összes!

De én pl sok sz@revôbe futottam bele.

Volt aki 1 kibcott évig nem hívott meg egyszer sem semmire, én meg csak 1 év után kapcsoltam hogy enni jár hozzám , meg szexelni 🤔🤔🤔

Örülj neki hogy beszámítható férfit találtál mert egyre kevesebb van belőlük!

2024. máj. 26. 22:00
 30/31 anonim ***** válasza:

Géza, ne haragudj, én diákként nem engedhetek meg magamnam ilyen kiadásokat.

Nem baj Gizi, nekem már van munkám, szívesen meghívlak, mert szeretlek és nem vagyok irigy. Ha majd te is jól keresel, akkor közösen álljuk a költségeket.

Vége

Rendezete Stephen Spielberg

2024. máj. 27. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!