Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem érti meg, hogy nem engedhetek meg magamnak akármit?

Figyelt kérdés

Engem ez nagyon zavar és ezt jól tudja, hogy kellemetlenül érint, de mindig ugyanott kötünk ki.

Egyetemista vagyok, nappalis egy nehéz szakon és mivel a tanulás, a jó eredmények az elsők számomra, így csak hébe-hóba tudok diákmunkázni.

Amióta együtt vagyunk a barátommal pedig félrerakni sem igen tudok, mert rengeteg programunk van. Amivel nem lenne baj, mert nagyon szeretek én is ide-oda elmenni, de ez már anyagilag sok. Ilyen múzeum, olyan múzeum, ilyen kávézó, olyan étterem, ide kirándulás, ott városnézés.Heti szinten szinte.

Oké, most ő mondja, hogy meghív és fizeti, de én nem szeretem, hogy ő fizet.

Eleinte még oké volt 1-2 alkalommal, de mostmár 4 hónapja együtt vagyunk, ezt nem engedem meg, higy mindent ő álljon.

Ő ezt nem igazán akarja megérteni, néha az jön le neki, hogy nem akarok vele találkozni.

Pedig dehogynem, csak mondjuk legyen elég annyi, hogy sétálunk, egymásnál vagyunk, ilyesmi. Persze, a kávézó, étterem is okés, de ne heti szinten, mert ez nekem tiszta anyagi csőd.

Hogy lehetne ezt megbeszélni?

2024. máj. 25. 23:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%
Amíg ő rendben van azzal hogy fizet, addig az anyagi része nem a te problémád. Ő ajánlja fel, nem te kéred.
2024. máj. 26. 03:02
 12/31 anonim ***** válasza:
69%

A barátodnak fontosabb az, hogy közös élményeitek legyenek, mint pár ezer Forint.

És nem leszel te sem örökké egyetemista.

2024. máj. 26. 03:04
 13/31 anonim ***** válasza:
25%
Igazából itt a fő probléma, hogy 4 hónapos a kapcsolat és ő szex helyett múzeumokba akar járkálni veled. Ez a te bajod, nem az, hogy meg akar hívni.
2024. máj. 26. 06:49
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

Te jó ég felajánja hogy fizet, te elutasítod a segítségét is, meg a programot is! Miért kell így kiherélned egy férfit, ha próbál odaadó és férfias lenni veled?

Menjetek sétálni pfff

A sok nagyokos hozzászóló meg még támogat is ebben a hülyesegben, hogy mond meg neki nem fogadod el 🤡

Nem tartod magad elég értékes nőnek, hogy elfogadj egy férfitól bármit ami pénzbe kerül, ezzel magaddal cseszel ki, mert kb semmit sem kell tennie érted ezt ordítod felé! Később sem fogsz kapni egy szál virágot sem így!

Neked kérdező pontosan olyan pasi való, mint az itteni beírkáló gyk-s pasik, akik egy kávét sem hajlandóak fizetni egy nőnek, fizessen magának női egyenlőseget kiharcoltak maguknak!

Nem tiszteled saját magadat, és kevésnek tartod magad arra, hogy kaphass bárkitől bármit!

2024. máj. 26. 06:53
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Nézd, ha nem azt érezteti, hogy meg akar venni, akkor nem értem a problémát. Én nő vagyok, nincsenek anyagi gondjaim, első pár randin mondjuk értelemszerűen nem fizetnék, de később tegyük fel, a másik nincs annyira eleresztve, akkor ha drágább programra akarok menni, simán állnám azt neki is, mert a pénz csak egy eszköz arra, hogy jól érezzük magunkat együtt. Nem a pénzzel vagyok kapcsolatban, nem azzal alszom, nem akarom, hogy köteg húszezresekkel temessenek majd el, az arra van csak, hogy beváltsam olyan dolgokra, élményekre, amikre vágyom. Amit félrerakok, annak is van egy célja a jövőben, de ugyanúgy elköltésre fog kerülni, de amellett megvan a keret arra is, hogy csak úgy havi szinten elköltsem a saját szórakozásomra.

Nem értem, miért a pénzre vagy ennyire ráfixálódva, mikor ezzel a magatartással leginkább az idejét pazarlod, ami meg sokkal értékesebb, mint az a párezer, pár tízezer forint.

2024. máj. 26. 09:06
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Két opció:

1) lenyed a rohadt nagy büszkeségedet, hogy ő fizet, és hagyod meghívni magad, ha már neked nincs pénzed

2) elengeded a fickót, mert nem közös az érdeklődésetek.

Ha én egy egyetemistával járnék, nem ülnék a négy fal között csak azért, mert neki nincs pénze.

2024. máj. 26. 09:23
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te túl kevésnek érzed magad, ahhoz hogy elhidd magadról megérdemled, hogy a párod meghívjon, és elvigyen magával, hogy jól érezd magad vele, leginkább ezzel van a gond.
2024. máj. 26. 11:44
 18/31 anonim ***** válasza:
44%

Hát nézd, én férfiként azt tudom mondani, hogy hagyd, hogy ő fizessen többször, ha olyan helyre mentek.

Most magamból kiindulva, ha én választok programot, akkor úgy választok, hogy meg szeretném hívni a páromat, nem gond ha az ő belépőjét is én fizetem, mert úgy készültem, hogy ez lesz.

Szerintem alapból minden normális pasi úgy áll hozzá, hogy azért fizet a közös programon, mert közös élményt szeretne a nővel. Az már régen rossz, ha valaki úgy áll hozzá, hogy a pénzével lenyűgöz, megvásárolja a szeretet, vagy mert azt gondolja, hogy egy kávé áráért szex lesz. Az ilyenekkel nem kell szóba állni.

Nyilván a barátodnak rosszul esik, hogy lemondod a közös programjaitokat a pénz miatt, de azt nem hagyod, hogy ő fizessen. Nekem is rosszul esne, ha ezt csinálná a barátnőm, mert azt látnám, hogy elhívtam egy programra, amiről tudom szereti, de nem jön, hanem kifogásokat sorol. Nekem is kifogásnak tűnne, hogy az az ellenérv, hogy nincs rá pénze, de nem hagyja, hogy akkor én fizessem. Konkrétan ott egy megoldás a problémára, de elutasítja a megoldást. Szr érzés.

Persze, értem, hogy nem akarod, hogy mindent ő fizessen, de akkor találj ki olyan megoldást, ami neki is jó, neki is tartalmas programnak számít. Magamból kiindulva mondjuk egy séta nem fog közös programmá válni önmagában, hát egy csomót sétálok amúgy is, ha megyek akárhová, akár a barátnőmmel, akár egyedül, akkor úgyis sétálva közelítjük meg a helyszínt, tehát a séta nem program, hanem közlekedés. Céltalanul nem szeretnék közlekedni. Egy egymásnál levés se program, akármit is csinálunk, ami opció együtt, mert minden nap voltunk valamelyikünknél, amíg össze nem költöztünk, és mondjuk közös élménynek nem azt szeretném péntek estére, hogy együtt főzzünk/filmezzünk/játszunk valamelyikünk otthonában, mert ezt a hét összes többi napján már csináltuk.

De mondjunk az már inkább közös program, hogy mondjuk elmentek piknikezni a parkba, előtte együtt csináltok kaját, stb

2024. máj. 26. 13:40
 19/31 anonim ***** válasza:
46%

Miért csak úgy tudja kifejezni egy pasas a szeretetét, ha pénzt költ? Mert egyszerű, személytelen, és később játszhatja az áldozatot, hogy mennyi mindent megtett érted. (Semmit.)

Ha egy férfit kiherél, hogy nem csaphatja le a zsét az asztalra, az soha nem is volt férfi.

2024. máj. 26. 14:36
 20/31 anonim ***** válasza:
75%

19:

Nem a szeretetét mutatja ki pénzzel, hanem közös programokat akar barátnőjével. Ez teljesen természetes. Ez nem a zsé. asztalra csapásáról" szól.

A kérdező nappali tagozatos egyetemista. A pasi pedig dolgozó férfi, aki tisztában van a barátnője jelenlegi anyagi lehetőségeivel.

" ezt nem engedem meg, higy mindent ő álljon."

És miért is nem? Egy dolgozó pasi hétvégén kikapcsolódni szeretne. Lehetőleg a barátnőjével. És nem a négy fal között gubbasztani vagy mászkálni a betonon az ezerszer végigjárt helyeken.

2024. máj. 26. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!