Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit engedhetek neki?
Nagyon beleestem egy fiúba,és ő is belém. Sok rossz dolgot csinált mielőtt lettem neki(pl drog,lopás,cigi,stb...) de miattam leszokik mindenről.(Pl napi 2 doboz cigi helyett naponta csak 3 szálat szív el.) Megváltozik,bánja hogy ezt mind tette. Mondtam neki,jól tette,viszont ha cigi nélkül nem megy neki,akkor elszívhat egy szálat.
A kérdésem:mennyit engedhetek neki?
Nagyon meg szeretne változni csak miattam,de nem akarom hogy azért tegyen kárt magában,mert esetleg túl keveset engedek neki.
Ez tőled függ.
Én spec. simán letiltanám mindenről, csak egy hétvégi buli, akkor alkohol, meg max. akkor cigi.
De ha hagysz neki pár dolgot, akkor szép lassan vissza fog esni sztem. Jó, ebben benne van, hogy én pesszimista vagyok, de akkor már úgy lesz vele, hogy "hát, ezért már biztos nem haragudna meg..."
Szerintem ha normális emberi normák közé változtasd a
viselkedését.
A dohányzással önmagában szerintem semmi probléma sincs,
ha mértékkel szívja nem két dobozzal naponta.
Szerintem jól csináltad. De bármikor elkezdhet többet szívni. Neki kellene mondania, hogy most már csak napi 2 szél, napi 1 szál, napi 0 szál.
Nem tilthatsz, ezért nem is engedhetsz semmit sem.
Ha sokat szívott, akkor erős fizikai függősége van. Erre jók a leszoktató kezelések. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!