Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom folyton szellent?
Telefonálunk, és a közben is szellent, miközben én beszélgetek vele egy tök fontos dologról. Nem egyszer előfordult már, hogy petting közben is szellentett, de szex közben nem fordult elő. Megkért már egyszer, hogy nézzem meg, hogy van-e valami a fenekén, és akkor is lefingott. Nem egyszer volt már, hogy az ágyban elfordult, kérte öleljem át, és akkor is. Evés közben is csinálja, persze ha valahova megyünk akkor nem.
Nem kamu a kérdésem, nem kell töröltetni, meg nem izgulok fel semmi ilyenre.
Jár egy csillag mindenkinek, mert arra számítottam hogy az lesz, hogy "ez természetes, nem tehet róla, jobb kiengedni, mint tartogatni"
Kérdező nem vagy az anyja, nem a te dolgod hogy nevelgesd, szóval döntsd el hogy mennyire kell neked valaki, aki ennyire tisztel... Mindenesetre küldd el orvoshoz, mert pár emésztési probléma jele is lehet a folytonos fingás.
"ha valahova megyünk akkor nem."
Tehát tudja, hogy nem OK, amit csinál.
Miért hagyod? Mondd, hogy szereted, de ez gusztustalan, és elveszi vele a vonzalmadat és a jókedvedet, kéred, hogy ne csinálja.
Akkor vége.
Mivel nem beteg, hanem csak előtted engedi el magát.
Én már rég nem lennék vele, mert már nagyon undorodnék tőle, és attól, hogy semmibe veszi a kérésemet. (Nem rászóltam volna, hanem kértem volna.)
Undorító legalja ősember
A gyomrom is felfordult miközben olvastam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!