Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, a férjem mindig elárul engem... Mindig mindent elkotyog az anyjának, ami nem tartozik rá. Képtelen határt húzni vele. Mindent elmond, ami az én, vagy a kettőnk közös ügye. Mit lehet ezzel kezdeni?
Ilyen privát témákat mond el neki mindig, amikről előre megbeszéljük, nem tartozik senki másra kettőnk közül, főleg nem a minden lében kanál anyjára, aki mindent túlspiláz: munkaügyek, pénzügyek, egészség, meg egyéb dolgaim, amiket csinálok az életben.
Most is elárult, ma mondta el, hogy pénteken mikor telefonált az anyjával miket mondott el neki. Olyanokat, amik fixen a magánügyeink, vagy az én magánügyem, és nem tartozik az anyjára.
Úgy érzem, nem vagyunk egy csapat...
Ha előttem próbál minden lében kanálkodni az anyja, én meghúzom a határt, de mit ér az, ha tudja, utána pletyizhet bármiről a fiával kettesben.
Úgy érzem egyedül maradtam, bizalmas társ nélkül, mert a férjem bármikor elárulhat.
Együtt érzek veled. Az én férjem nem pont ez, de ha van valami, pl beteg akkor egyből az anyját hívja, mintha mi inkompetensek lennénk a feladathoz, (40-50-esek vagyunk) nagyon fárasztó, van amiben a mai napig ragaszkodik, hogy ne vegyünk valamit, pl. lekvárt, majd az anyja hoz nekünk azt a fajtát ami náluk terem szilva, mert ő ért hozzá, benne bízik csak, a boltban ami van az nem elég jó, meg ezek nagyon "bonyolult" dolgok, nagy szervezést igényelnek. Vagy fájt a gyereknek a füle, mondtam irány az orvos, nem, ő hívja az anyját. Nekem is el kellett magyarázni, hogy anyuka nem ismeri a gyógyszereket, nem mindenre jó a kamillla tea, mert kb. ezt mondja az anyja, mintha en nem ismerném a gyógyteákat vagy nem alkalmazom.
Nem fogod tudni megváltoztatni, mindig az anyja lesz neki az első mindenben, ezt szokta meg. Te eldöntheted, hogy tűröd ezt vagy borítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!