Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogy éli meg a különvállást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy éli meg a különvállást?

Figyelt kérdés

Leginkább Apukák véleménye erdekelne,hogy hogy tudták feldolgozni a párjukkal feleségükkel a különválást, úgy hogy ragaszkodnak a gyerekükhöz akik pl 4 6 évesk és kicsik.

És nem is haraggal válnak külön,hanem már nem köti érzelem a másik fél iránt.

A hölgyek véleménye is érdekel.

tegnapelőtt 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos végül haraggal történt az elválás, pedig nem úgy indult, 3 gyerek van.

Olyan durva dolgok derültek ki a volt feleségemről, és olyan durván intézte a válást, h pár nap alatt túltettem magam rajta, pár nap alatt elmúltak az érzelmek, főleg h a gyerekek is gyakran vannak nálam.

Ezek a dolgok annyira egyéniek, h mindenkinél más a feldolgozás ideje, mértéke.

tegnapelőtt 22:47
 2/6 A kérdező kommentje:

1/1

Az én páromnak is van vaj a füle mögött rendesen viszont,én tudok a problémákrol,

Nálunk megcsalás még nem játszik mert azt nem tenné meg.

Viszont Anyuka az ígymond nemtörődök vele kategória,sajnos van ilyen is és a gyerekek isszák meg a levét.

Ha külön megyünk biztosan lehet valami eggyeséget kötni,

Nálunk a különválás nem gondolnám hogy haraggal fog telni.

Lehet ilyen téren naív vagyok viszont anyuka is tud róla hogy a gyerekeimért bármire képes lennék.

tegnap 09:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen gyakran vannák nálad a gyerekek? És ezt hogy tudtátok,normális keretek között elintézni?
tegnap 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden hétvége, p-v. Anyukának ez jó, mert akkor tud az új csávójánál lenni. Vannak viták, h más napokon is vigyázzak rájuk mert "dolga van", ezt nem szoktam engedni, oldja meg, ha már kiharcolta a kizárólagos felügyeletet magának. De attól függetlenül normálisan működik.
tegnap 10:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem nálunk is ez lessz majd a felállás igaz új csávórol még nem tudok,hogy lenne de nyílván bármi lehet a későbbiekben.kizárolagos felügyeleti jogot az nem fogom engedni,mert azt gondolom,hogy egy gyerek nem tárgy és tulajdonjog.

Másrész őnzőség ha valaki azt mondja hogy sajátja.

tegnap 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
A kizárólagossági kérdés nem ilyen egyszerű sajnos, könnyen megadja a bíróság az anyának, ha ő azt kéri, indoklás sem kell hozzá. Akkor lehet közös, ha mindkét fél abban megegyezik.
ma 09:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!