Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy éli meg a különvállást?
Leginkább Apukák véleménye erdekelne,hogy hogy tudták feldolgozni a párjukkal feleségükkel a különválást, úgy hogy ragaszkodnak a gyerekükhöz akik pl 4 6 évesk és kicsik.
És nem is haraggal válnak külön,hanem már nem köti érzelem a másik fél iránt.
A hölgyek véleménye is érdekel.
Nekem sajnos végül haraggal történt az elválás, pedig nem úgy indult, 3 gyerek van.
Olyan durva dolgok derültek ki a volt feleségemről, és olyan durván intézte a válást, h pár nap alatt túltettem magam rajta, pár nap alatt elmúltak az érzelmek, főleg h a gyerekek is gyakran vannak nálam.
Ezek a dolgok annyira egyéniek, h mindenkinél más a feldolgozás ideje, mértéke.
1/1
Az én páromnak is van vaj a füle mögött rendesen viszont,én tudok a problémákrol,
Nálunk megcsalás még nem játszik mert azt nem tenné meg.
Viszont Anyuka az ígymond nemtörődök vele kategória,sajnos van ilyen is és a gyerekek isszák meg a levét.
Ha külön megyünk biztosan lehet valami eggyeséget kötni,
Nálunk a különválás nem gondolnám hogy haraggal fog telni.
Lehet ilyen téren naív vagyok viszont anyuka is tud róla hogy a gyerekeimért bármire képes lennék.
Szerintem nálunk is ez lessz majd a felállás igaz új csávórol még nem tudok,hogy lenne de nyílván bármi lehet a későbbiekben.kizárolagos felügyeleti jogot az nem fogom engedni,mert azt gondolom,hogy egy gyerek nem tárgy és tulajdonjog.
Másrész őnzőség ha valaki azt mondja hogy sajátja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!