Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy olyan hölgy igénytelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan hölgy igénytelen, aki szex után nem zuhanyzik le, ha rá került a "fehér csoki"?

Figyelt kérdés
Fogja magát, vissza veszi a pizsit és ennyi.

máj. 23. 08:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha büdös, akkor a spermád az 😀

Ha a párom rám élvez, akkor volt hogy ő törölt le vagy en. Ha belém élvez, van hogy lezuhizom ha sok a cucc, van hogy zsepi mert lusta vagyok lemenni, de akkor legkésőbb reggel zuhizom.

Viszont mi szeretjük a kettőnk illatát úgyhogy nem zavar egyikünket se 😀

máj. 23. 13:06
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont éjszakai után így nem volt gusztusom összebújni vele."

A te gechid. Te kented össze, te vagy igénytelen.

máj. 23. 14:28
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem gáz ha nem zuhanyzik le, de azért törölje le magáról. Nem az h hót csaták és úgy veszi magára a ruhat
máj. 23. 16:47
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az az igénytelen, ha ad1 büdös a "fehér csokid", ad2 büdös cuccot kensz a partneredre, ad3 nem törlöd meg a csajt.

Legalábbis nekem se büdös nem szokott lenni, semmi büdöset nem kenek a barátnőmre (most nem csak a spermáról beszélek), meg ha már ráélveztem, akkor letörlöm.

máj. 23. 21:05
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez életszerűtlen. Hasról van szó ugyebár (bár lehetne bármi más, mell, comb, akármi). Azonnal valami papírtörlő mert ha megmozdulok lefolyik oldalt a lepedőre. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet hogy felveszek erre a tócsára egy pizsifelsőt hogy ne folyjon szanaszét, de azt sem hogy nedves pizsamában aludjak, ez undorító, bármitől is lenne nedves a hálóruha vagy az ágynemű, abban megmaradni nem lehet.

Olyan mintha egy olyan pasi írta volna ki a kérdést aki még sose szexelt 🤦

máj. 23. 21:29
 36/41 anonim ***** válasza:
73%
A feleségem nem mindig zuhanyzik utána,mert még folytatjuk..de fel sem öltözik.
máj. 23. 21:33
 37/41 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem,ha a párom elkeni rajtam.Nem szoktam a zuhany alá rohangálni.Ráadásul nem mindig otthon szexelünk,akkor hol mosakodjak.Letörlöm vagy elkeni rajtam.Nem büdös egyáltalán.
máj. 24. 00:18
 38/41 anonim ***** válasza:
76%
Kend el, hamar szárad, ne rohangálj mosakodni.
máj. 24. 08:20
 39/41 Oldfire ***** válasza:
100%
A helyzettől függ. Ha otthon pajzánkádunk, együtt megyünk fürödni. Ha mashol vagyunk, nem biztos, hogy van lehetőség zuhanyozásra, de egy tisztitó zsebkendő jó ha kéznél van. Amíg gaza érünk kibírja.
máj. 24. 12:11
 40/41 Nincstovább válasza:
100%

A nedvestörlő csodákra képes :)

Ha este, fáradtan esünk egymásnak a partneremmel, nem biztos, hogy lesz kedvem lefürdeni, csak letörlöm magam. Mondjuk én szex előtt szeretek letusolni...

De biztos nem rohangálnék folyton mosakodni, mert a pasim nem bírja a saját cuccát xD Meg hát... Most nem azért, te kented össze, akkor illő lenne legalább felajánlani, hogy letörlöd.

32/N

Nem kérek privit, férjnél vagyok :)

máj. 24. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!