Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan hölgy igénytelen, aki szex után nem zuhanyzik le, ha rá került a "fehér csoki"?
Ha büdös, akkor a spermád az 😀
Ha a párom rám élvez, akkor volt hogy ő törölt le vagy en. Ha belém élvez, van hogy lezuhizom ha sok a cucc, van hogy zsepi mert lusta vagyok lemenni, de akkor legkésőbb reggel zuhizom.
Viszont mi szeretjük a kettőnk illatát úgyhogy nem zavar egyikünket se 😀
"Viszont éjszakai után így nem volt gusztusom összebújni vele."
A te gechid. Te kented össze, te vagy igénytelen.
Szerintem az az igénytelen, ha ad1 büdös a "fehér csokid", ad2 büdös cuccot kensz a partneredre, ad3 nem törlöd meg a csajt.
Legalábbis nekem se büdös nem szokott lenni, semmi büdöset nem kenek a barátnőmre (most nem csak a spermáról beszélek), meg ha már ráélveztem, akkor letörlöm.
Nekem ez életszerűtlen. Hasról van szó ugyebár (bár lehetne bármi más, mell, comb, akármi). Azonnal valami papírtörlő mert ha megmozdulok lefolyik oldalt a lepedőre. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet hogy felveszek erre a tócsára egy pizsifelsőt hogy ne folyjon szanaszét, de azt sem hogy nedves pizsamában aludjak, ez undorító, bármitől is lenne nedves a hálóruha vagy az ágynemű, abban megmaradni nem lehet.
Olyan mintha egy olyan pasi írta volna ki a kérdést aki még sose szexelt 🤦
A nedvestörlő csodákra képes :)
Ha este, fáradtan esünk egymásnak a partneremmel, nem biztos, hogy lesz kedvem lefürdeni, csak letörlöm magam. Mondjuk én szex előtt szeretek letusolni...
De biztos nem rohangálnék folyton mosakodni, mert a pasim nem bírja a saját cuccát xD Meg hát... Most nem azért, te kented össze, akkor illő lenne legalább felajánlani, hogy letörlöd.
32/N
Nem kérek privit, férjnél vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!