Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hölgy,akit azért hagyott el a férje/kedvese,mert nagyon meghízott?
Figyelt kérdés
Hogyan éltétek meg? Mi miatt mentek fel a kilók? Nem volt megalázó számotokra?2022. okt. 6. 07:46
1/4 A kérdező kommentje:
De jó lenne,ha nem volna ilyen hölgy,de félek nem így van.Tudom erről nehéz beszélni,de név nélkül le lehet írni,hátha tanulságos.
Privátban is szívesen fogadok véleményt.
2022. okt. 6. 10:58
2/4 anonim válasza:
Én azért csaltam meg sajnos a volt párom.
3/4 A kérdező kommentje:
Miért sajnos? Mennyire hízott el?
2022. okt. 7. 09:05
4/4 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!