Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy olyan hölgy igénytelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan hölgy igénytelen, aki szex után nem zuhanyzik le, ha rá került a "fehér csoki"?

Figyelt kérdés
Fogja magát, vissza veszi a pizsit és ennyi.

máj. 23. 08:24
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
És mennyiszer fordult elő, hogy nem ment zuhizni? Nappali szex után se zuhanyzik le?
máj. 23. 08:55
 12/41 A kérdező kommentje:
Egyszer nem fordult elő a két alkalomból eddig, ami volt. Nappali után elment zuhizni. Viszont éjszakai után így nem volt gusztusom összebújni vele.
máj. 23. 08:56
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi 20ev házasság után is elmegyünk utána zuhanyozni. Két menet között nem de a végén igen.
máj. 23. 09:01
 14/41 anonim ***** válasza:
92%
Büdös volt, vagy zavart a saját ghecid? :DDD
máj. 23. 09:09
 15/41 A kérdező kommentje:
Zavaró tud lenni, és szaga is van nyilván. Nem poénnak szántam a kérdést.
máj. 23. 09:10
 16/41 anonim ***** válasza:
88%

Istenkém készíts el törlőkendőt, vagy szólj neki, hogy zavar. Ha azok után se megy el zuhanyozni akkor meg legyen vége. Bár most is megteheted.

Mondjuk nem értem minek vered ki rá ha már előfordult, hogy nem zuhanyzik le utána.

máj. 23. 09:14
 17/41 A kérdező kommentje:
Első alkalommal mikor rá mentem el, nem tudtam, hogy nem fog elmenni zuhanyozni. Utána én készítettem zsepit, neki nem jutott eszébe. De legalább második alkalommal, amikor másnap csináltuk, elment zuhizni.
máj. 23. 09:17
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy téged ez zavar. Lehet csak nem akart megbántani azzal, hogy utána azonnal rohan magáról lemosni. Kommunikáció!
máj. 23. 09:19
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ti most egy pár vagytok, vagy csak szexeltek?
máj. 23. 09:23
 20/41 A kérdező kommentje:

Magam sem tudom, hogy egy pár vagyunk-e, mert mindketten nehezen beszélünk az érzelmeinkről.

Említettem neki egyik este, hogy érzem hogy kicsit büdi. Abban a pillanatban pattant is zuhizni. Nem sértődött meg rajta egyébként.

Nem bántott volna meg azzal, ha megy lemosni magáról, elvégre kérdeztem is tőle, hogy nem-e megy el zuhizni. Mondta, hogy most nem.

máj. 23. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!