Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan hölgy igénytelen, aki szex után nem zuhanyzik le, ha rá került a "fehér csoki"?
Figyelt kérdés
Fogja magát, vissza veszi a pizsit és ennyi.máj. 23. 08:24
21/41 anonim válasza:
De most akkor megvárta, míg rászárad a "cucc", vagy arra vette vissza a ruhát? Mert ez így tényleg igénytelen (A "nedves törlőkendős" voltam).
22/41 anonim válasza:
Hát de mit eszel hogy neked annyira büdös? Inkább ez az igénytelen. Amúgy ha pl fogamzásgátlót szed és belemegy, úgyis még fél napig jön ki. Zsebkendő persze alap, de akkor fél napig a zuhany alatt kell állnia hogy sehová ne kerüljön.
23/41 A kérdező kommentje:
Nem várta meg míg megszárad, pár percre rá visszavette a ruhát arra.
máj. 23. 09:44
24/41 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy brutálisan büdös, hanem hogy van szaga azért. Változatosan étkezem egyébként (pizza, sushi stb...)
máj. 23. 09:45
25/41 anonim válasza:
Szerintem az az igénytelen akinek minden nap a fő problémája hogy kiket mikor nevezzen igénytelennek. Keress egy hasonló műpicsát magadnak és pletykálgassatok mint az öregasszonyok a padon. Ezt a csajt meg hagyjad, jobbat érdemel.
26/41 anonim válasza:
Én se szoktam, csak jól letörüljük, így szaga se marad, ragadni meg főleg nem ragad.
Exemnél mindig mentünk utána zuhizni, a mostaninál kb csak legelőször, de éreztem rajta hogy rosszul esik neki hogy egyből mosom le, mintha az olyan rossz lenne.
27/41 A kérdező kommentje:
Még a végén én leszek a rossz, mert fel mertem tenni egy kérdést. Ne személyeskedjünk. Saját magának eszébe kéne jutnia, hogy letörölje, ha már rajta van.
máj. 23. 10:05
28/41 anonim válasza:
4: Hát, ha neked egyenértékű a sperma a sz.rral, no komment...
Kérdező, nem muszáj ráélvezni, ha zavar a spermád rajta, lehet akár gumiban is csinálni mindent. De amúgy meg, ha mégis ráélvezel/beleélvezel, lehet kommunikálni is, hogy neked nem komfortos utána összebújni, ha úgy marad a cucc. Nem vagyunk egyformák, és neki sem kell úgy viselkednie, mint a korábbi partnereidnek.
29/41 anonim válasza:
Sebaj.... Az orrodat is tiszticcsa'!
39F incel
30/41 anonim válasza:
Igen, te leszel a rossz, ahogy neked is rossz a csaj emiatt, másnak meg eszébe se jut emiatt igénytelenezni valakit. Fogadd el hogy te sem vagy mindenkinek jó, sőt rossz is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!