Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a párom nem akarja megosztani az ételt/nasit velem?
Tudom, hogy hülyeségnek tűnik, de egyszeruen idegesit. Én mindig mindent megosztok vele, ő meg kb, rejtegeti el előlem a dolgokat. Van hogy én veszek valami nasit, es o porciozza ki az részemet, ugy kell kérnem kb. Ha meg többet is kérek akkor meg kommentálja, hogy “hu még egyet szeretnél?”
Közben meg értitek, én vettem.
Vagy rendel valamit, és pl. A sültkrumplit direkt a maga oldalára helyezi, hogy véletlenül se érjem el, ha meg kérek, akkor látom a fején, hogy idegesíti.
Már ott tartok, hogy egyszerűen nem akarok együtt étkezni vele, mert mindig ez a vége. Hogy lehet ezt normálisan megbeszélni? Ha felhozom, akkor azt mondja, ez nem
Igaz, és nem érti miért mondom ezt..
Nekem sosem volt még párkapcsolatom, de tudom, hogy a kaja nálam (is) szent téma. A neveltetés, egyéb külső tényező miatt van sok esetben ez.
Érdemes lenne rákérdezned tőle, hogy miért gondolkodik így,, mitől/mióta van ez így, mit kellene tenned, hogy ez változzon, érzi-e azt, hogy ez nem feltétlen jó így, mit gondol, mit érez feléd nézve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!