Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a párom nem akarja megosztani az ételt/nasit velem?
Tudom, hogy hülyeségnek tűnik, de egyszeruen idegesit. Én mindig mindent megosztok vele, ő meg kb, rejtegeti el előlem a dolgokat. Van hogy én veszek valami nasit, es o porciozza ki az részemet, ugy kell kérnem kb. Ha meg többet is kérek akkor meg kommentálja, hogy “hu még egyet szeretnél?”
Közben meg értitek, én vettem.
Vagy rendel valamit, és pl. A sültkrumplit direkt a maga oldalára helyezi, hogy véletlenül se érjem el, ha meg kérek, akkor látom a fején, hogy idegesíti.
Már ott tartok, hogy egyszerűen nem akarok együtt étkezni vele, mert mindig ez a vége. Hogy lehet ezt normálisan megbeszélni? Ha felhozom, akkor azt mondja, ez nem
Igaz, és nem érti miért mondom ezt..
17.
Na ja, csak így könnyen átkerülhetsz "a balek" szerepébe, aki úgyis mindent odaad, akitől mindent ellehet kunyerálni, mert "olyan jószívű". Lehet halála után Jézus, Buddha vagy valamelyik másik lepacsizik vele (ha van túlvilág, ugye...), de itt a való életben csak kihasználják majd.
20#
De azt a nassolnivalót direkt azért vesszük meg, hogy együtt fogyasszuk el. Érted?
Amit ő nem szeret abból nem eszik, van úgy is persze, hogy valamiből külön-külön veszünk és nem nagyon adunk a másiknak belőle, maximum akkor ha már nem bírja megenni, jóllakott és hasonlók.
De ha közösen direkt azért vesszük, hogy együtt tűnjön el a nassolnivaló az miért az állatokkal egyenlő viselkedés?
Normális vagy?
Mondjuk én azt sem értem, hogy ha te is ennél sültkrumplit, miért nem rendeltek két adagot?
Mint írtam, én is utálom, ha belenyúlkálnak a kajámba.
Nyilván egy zacskó chips, vagy popcorn, mogyoró stb. nálam is "együtt evős", az más. (#9 voltam)
Én nem bánom ha elvesz pár falatot a tányéromról HA előtte megkérdezi, hogy megteheti-e. Úgyis szokott lenni, hogy én adok a tányéromról neki.
De ha egyforma a kaja akkor biztos, hogy hiába kérne nem kapna.
Ti olvastok is, vagy csak rögtön beleálltok a kérdezőbe szokás szerint?
"Közben meg értitek, én vettem.
Vagy rendel valamit, és pl. A sültkrumplit direkt a maga oldalára helyezi, hogy véletlenül se érjem el, ha meg kérek, akkor látom a fején, hogy idegesíti."
Ebből nekem úgy tűnik, hogy nem a kérdező a hibás, bocs...
27.
Olyan téren azért hibás, hogy ehhez asszisztál, ebben a folyamatban aktívan részt vesz. Egyetlen kivételt tudok elképzelni, azt ha a másik fél valami 250 magas és hasonló súlyú izomkolosszus pszichopata, aki kényszeríti erre, mert akkor durva lenne az áldozathibáztatás. De a valóságban tuti valami full átlag ez a "pár", tehát bőven benne van a szituációban a kérdező is, azzal, hogy ez ellen már első esetben fel kell lépni, vagy rögtön szakítani/válni kell.
Régen rossz, ha "jáj áz elején ez belefér, oan cuki", ami amúgy nem férne bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!