Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok hülye tényleg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok hülye tényleg? Teljesen kiakadtam anyám viselkedésén. (bővebb lenn)

Figyelt kérdés
A barátnőmet elég súlyos válltöréssel műtik, a csuklyás izom körül, balesete volt, de vártak két napot míg elvégzik. Ma suli miatt el kellett jönnöm Pestre, éppen utazok hozzá, már túl van rajt. Anyu tegnap este azt mondta, ő a helyembe reggel bement volna elbúcsúzni, nem mindenki ébred fel altatás után.Kiakadtam ezen, kivagyok és ilyeneket mond. Meg szerinte keressek mást, ne legyek egy több hónapig lábadozóval. Megmondtam erősen a véleményem, a tesóm is rám akadt ki, hogy hogy beszélek. Ma nem megyek haza, egy haveromnál alszok.
2010. okt. 29. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
utolsó na igen vannak erről aztán jó történeteim:D az emberek mindenre képesek csak hogy fogva tartsák a szerettüket,de előbb ezt szépen meg kell beszélni és ha még mindig nincs egyetértés akkor nincs értelme a kibékülésnek
2010. okt. 29. 13:19
 12/20 Moszuke ***** válasza:
100%

ne kérj anyádtól bocsánatot!

sírással érzelmileg zsarol anyád. ezt mint külső szemlélő mondom. a témáról vannak nagyon jó könyvek ha nem hiszed olvassa utána.

a nők tökéletesen tudják használni a könnyeiket a zsarolásra. jelen esetben te vagy a zsarolás áldozata, ő a zsaroló, az eszköze az érzelmeidre ható könnyek, segédje az aggódó tesód aki műár bedőlt a zsarolásnak, és aki szintén tesz rád egy lapáttal.

célja hogy neki adj igazat és maradj az ő pici babája. kitartás!

nehéz ennek ellenállni mert akiben van egy kis emberség az hamar bedől az érzelmi zsarolásnak, úgy hogy észre sem veszi mi történik

ne tedd.

olvass utána ezeknek, nagyon érdekes dolgok derülnek ki:)

én miután kiolvastam egy ilyen könyvet rájöttem hogy engem anyám-apám (és még pár barát, tanár is) folyton zsarolt érzelmileg..

a szaros könnyeivel, meg a szövegekkel hogy: azok után amit érted tettem?? ez a hála??? így bánsz anyáddal???

stb-stb.. ezek mind érzelmi zsarolások. most hogy tudom létezik ilyen, bizony hogy leszarom:) eddig is éreztem hogy valami nem stimmel de most már tudom mi a gond.

2010. okt. 29. 14:19
 13/20 anonim válasza:
Már ne is haragudj hogy ilyet mondok de jó nagy böszme egy anyád van!Nemtom ha ő lenne ilyen helyzetbe aztán mindenki elhagyná senki nem törődne vele mit szólna!A világért se kérj bocsánatot tőle aztan majd elgondolkodik rajta mekkora hülye!Had sírjon csak ha ennyire utálatos!
2010. okt. 29. 15:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a kérdést és a válaszokat is megmutatom az anyósnak. Bár nem hiszem, hogy meghatná a dolog, nagyon gonosz:(
2010. okt. 29. 17:12
 15/20 A kérdező kommentje:
NAgyon nagyon köszönöm a megerősítéseiteket.:)
2010. okt. 29. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:

A szülőnek az a feladata, hogy segítse és támogassa a gyerekét, de ez nem azt jelenti, hogy úgy kezelheti, mintha a tulajdona lenne, akit dróton rángathat és az mond neki, amit csak akar, mert ő a szülő.

Ne kérj bocsánatot anyádtól, ő sem tévedhetetlen és nem is felsőbbrendű tőled!

A sírás=zsarolás.

2010. okt. 31. 12:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Anyád egy p*csa, már bocs.
2010. okt. 31. 13:59
 18/20 anonim válasza:
14:19-el egyetertek, olvastam en is ilyen könyveket, anyad birtokolni akar, nem kepes feldolgozni, hogy mar sajat önallo eleted van, szerintem beszelgess erröl el vele, valamint ajandekozz neki egy könyvet ami ilyesmivel foglalkozik, de bocsanatot ne kerj töle, csak rontana a helyezten.
2010. okt. 31. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem értek egyet anyukáddal, de a tesód meg gondolom azért akadt ki, mert csúnyákat mondtál rá. Egyet jegyezz meg, akár mit csinál, vagy mond, akkor is az anyád marad. Az viszont tény, hogy durva, ahogy gondolkozik.
2010. okt. 31. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Anyukád hülyeséget mondott, és jól tetted, hogy egyértelműen megmondtad neki, hogy természetesen kiállsz a barátnőd mellett. Még ha súlyos válltörése is van, és sokáig is fog lábadozni, akkor sem fog belehalni a műtétbe, és nyilván teljesen fel fog épülni. Ennél cifrább helyzetbe is kerülnek párok, amikor ki kell tartani a másik mellett.

Viszont ha anyukád sírva fakadt, akkor az mégis azt mutatja, hogy nem akart rosszat, és rosszul esett neki a mód, ahogy te kiálltál a véleményed mellett, megbántottad őt. Vagyis úgy tűnik, hogy ha hülyeséget is mondott, jóhiszeműen tette. Megtehetnéd, hogy a két dolgot különválasztod egymástól, megfogalmazod a véleményedet újra (egyértelműen, keményen de nem bántóan és nem trágár módon), és elnézést kérsz azért, ahogy kifejezted magad. Lehet, hogy ez abban is segítene, hogy anyukád megértse, miért borultál ki azon, amit mondott (egyébként joggal).

2010. okt. 31. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!