Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem hajlandó a kedvemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem hajlandó a kedvemért ezt felvállalni?

Figyelt kérdés

Párom nagyon jól keres, de egyúttal egyáltalán nem érdeklik a külsőségek. Nem igénytelen, mert a ruhái tiszták, meg minden, de egyáltalán nem ad arra, hogy márkás cuccokban járjon, vagy drága helyen együnk.

Kértem már párszor, hogy változtassunk ezen, mert nekem jól esne, ha látnák az ismerősök, hogy jól megy a sorunk, de ő erre egyáltalán nem nyitott.

(Nem azt akarom, hogy luxusautóval jöjjön értem, meg ilyenek, csak hogy mégis látszódjon valamennyire a jó mód, ha már adott.)

2024. máj. 18. 12:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Húha, látom, itt mindenkit elkapott az irigység.

Mi gond van azzal, ha megmutatjuk, hogy mit értünk el eddig?

2024. máj. 18. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Persze mindenki irigy, hogyne. Irigyek a felszines viselkedesedre.

Az eszedbe se jutott, hogy a parodnak nem az a fontos, mit mutattok kifele? O inkabb elvezne, es veled elne meg, mit ertetek el. Neki nem az a fontos, hogy ismerosok-ismeretlenek mit gondolnak rolatok.

Azon kellene elgondolkodnod, neked miert szamit ennyire, hogy masok mit latnak rolatok. Lehet valaki irigy lesz, vagy irritalni fogjatok, masok szimplan leszarjak majd. Valtoztat valamin? Befolyasol valamit? Szerintem nem. A parod szerint sem, o jobban latja.

2024. máj. 18. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én szerintem te annyira önértékelési gondokkal küzdesz, hogy mások reakcióiból akarsz táplálkozni és minél inkább irigykednének annál inkább boldogabb lennél. Azon kívül, hogy ez a probléma még nagyon buta is vagy hiszen nem te rád lennének irigyek szó szerint hanem a párodra hiszen ő érte el azt a szintet, vagy volt meg neki mindig. Te el akarsz venni ettől meg attól is valamit ami nem a tiéd!

Azt éred el az egészel, hogy a párod el fog hagyni, vagy csak szexre leszel jó míg nem lép képbe más nő aki miatt lelép.

Ha szerelmesek vagytok egymásba nem a pénz, a külvilág véleménye számít, főleg nem a rosszindulatúak hanem ti ketten!

Úgy tűnik, hogy nem vagy szerelmes és nem is szereted a párod, de nem is csoda ugyanis saját magadat se szereted. Nem való neked párkapcsolat, se barátság míg nem változtatsz önmagadon.

2024. máj. 18. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Mert te mit értél el? Azon kívül, hogy a pasidnak van pénze? Semmit.

Az, hogy egy kivagyi prosztó vagy akinek csak a külsőségek számítanak, hogy mehessen instára, hogy éppen hol kajáltok, az már egy másik kérdés.

2024. máj. 18. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas...
2024. máj. 19. 11:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mi gond van azzal, ha megmutatjuk, hogy mit értünk el eddig?"

Nem Mucuka. A PÁROD mit ért el eddig.

2024. máj. 19. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Erről egy film címe jutott eszembe, az volt a címe hogy Übergáz, vicces kis film volt...
2024. máj. 20. 01:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz nő vagy...
szept. 2. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!