Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem merem felvállalni, hogy 20 évvel idősebb párom van?
Nagyjából fél éve vagyunk együtt, viszont félek felvállalni a családom és a barátaim előtt, mert tudom, hogy negatív a nagy korkülönbséges kapcsolatok megítélése. A párom is már kezd ideges lenni. Azt mondta neki is új, hogy ennyivel fiatalabb barátnője van, de ő felvállalna. Tudom, hogy gyerekes a viselkedésem. Nagyon szeretem a párom, de azt se akarom, hogy emiatt megromoljon a kapcsolatom a családommal vagy a barátnőimmel.
23n
Kénytelen leszel, vagy előbb-utóbb elveszíted.
Ha látják, hogy szeretitek egymást, rendes ember, akkor nem lenne szabad ebbe beleszólniuk, vagy emiatt megítélni.
Add at mondjuk nekem. Korban és érettségben is passzolna.
Valóban gyerekes vagy. Ha szégyelled minek vagy vele.
En is így voltam a vlt férjemmel es ő is szégyellte , hogy kérdezték mikor lattak minket h a lányával jött?
Vegul született egy lányunk is de sajnos el váltunk , pontosan emiatt a hozzáállás miatt, mert fél lábbal emiatt mindig kinnt voltam a kapcsolatból, ő meg nem bízott bennem mert fiatal voltam
Így egyértelmű vlt a szakítás , pedig passzoltunk!
Kétszer éltem ezt meg, férfiként.
Az első esetben a terhessége miatt csak beavatta a családot, de a következő 12 évben csak azzal foglalkoztak, hogy visszavegyék a kislányukat.
A végén feladtam.
A másodikos így indult, egyedül voltam minden karácsonykor, ünnepeken, ő meg otthon punnyadt anyucinál.
(Optimista verzió)
Abból se lett semmi.
Szóval 23 évesen döntsd el, hogy ki éli az életedet?
Jó, hülye vagy. A barátok megértőek, de úgy látszik neked ők csak az álszentek akiknek benyalsz tövig!
A kérdést látva azt hittem valami 12 éves tette fel... amíg meg nem nyitottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!